ZLOČINA JE BILO I U KRAVICI, BRATUNCU I U SREBRENICI I JASENOVCU! Evo šta je Vučić poručio Izetbegoviću!

 
  • 2

- Svaki zločinac ima ime i prezime, i u Kravici, i Bratuncu, i u Srebrenici, i u Jasenovcu i Jadovnu, i na svakom drugom mestu, i nema kolektivne krivice ni Srba, ni Hrvata, ni Bošnjaka - rekao je premijer Srbije

Premijer Srbije Aleksandar Vučić pozvao je u utorak bošnjačkog lidera Bakira Izetbegovića da zajedno, "bilo kad", posete srpska stratišta.

- Države bivše Jugoslavije u svom sukobu stvorile su naciju veću od svih naših nacija zajedno - naciju besmislenih žrtava - rekao je Vučić na pres konferenciji.

On je rekao da Srbija priznaje da su pojedinci sa imenom i prezimenom činili zločine, i da je to najbolja moguća poruka pomirenja.

- Svaki zločinac ima ime i prezime, i u Kravici, i Bratuncu, i u Srebrenici, i u Jasenovcu i Jadovnu, i na svakom drugom mestu, i nema kolektivne krivice ni Srba, ni Hrvata, ni Bošnjaka - rekao je premijer.

(Telegraf.rs)

Video: Lakićević: 8 dece poginulo u Srbiji u avgustu u saobraćajnim nesrećama

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • T za Teslu

    8. jul 2015 | 12:45

    nema svaki zlocinac ime i prezime. Nekad i kolektiva,masa,rulja... jeli zlocinac onaj koji cekicem razbija cirilicnu tablu,ili i onaj koji ga drzi na ramenima ili oni koji urlicu od zadovoljstva ili oni koji se nasladjuju gledajuci slike na vecernjem dnevniku.... svi su oni zlocinci...u hrvatskoj je mozda 100 normalnih ljudi ostalo su sve zlocinci ito oni veceg stepena... ili bolje receno najgoreg .... u svakoj zemlji mogu naci prijatelja ali ga tamo jos nikad nisam nasao...

  • Bozidar

    9. jul 2015 | 08:17

    Cestitam Premijeru Srpske Vlade ,odlican predlog treba formirati predsednicku delegaciju da se pokloniti zrtvama rata i da to bude korak pomirenja i da se nikada ne ponovi zlocin na ovim prostorima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA