NAPREDNJACI TVRDE: Bezobrazluk DS-a ogleda se u vladavini Bojana Pajtića u Vojvodini!

 
  • 0

Srpska napredna stranka pita demokrate da li uopšte znaju broj građana čije su živote uništili, a porodice zavili u crno? O njihovom bezobrazluku najbolje svedoči i to što predsednik njihove stranke, šef vojvođanskog režima, Bojan Pajtić, i danas, posle 16 godina vladanja Vojvodinom, sa svega šest odsto podrške, nije u stanju ni da dođe na svoje radno mest

Srpska napredna stranka poručuje Demokratskoj stranci da građani itekako osećaju kako su se demokrate brinule za ljudske živote, pogotovo onih pola miliona koji su izgubili svoja radna mesta za vreme njihove vladavine.

Funkcioneri DS-a, koji se danas javljaju iz `ladovine, toliko su se borili za razvijenu Srbiju da su uspeli samo da razviju svoje bankovne račune i da sa prijateljima tajkunima unište stotine preduzeća u pljačkaškim privatizacijama, a da radnike izbace na ulice.

Da nisu toliko porodica u Srbiji sveli pod socijalne kategorije, možda bi se neko čak i nasmejao na licemerna saopštenja demokrata, ali danas nikome nije smešno kada o bahatosti govore oni koji su se od 2000. godine uspešno usavršavali samo u tome kako da prevare i obmanu građane i otmu narodne pare na svakom koraku.

Srpska napredna stranka pita demokrate da li uopšte znaju broj građana čije su živote uništili, a porodice zavili u crno? O njihovom bezobrazluku najbolje svedoči i to što predsednik njihove stranke, šef vojvođanskog režima, Bojan Pajtić, i danas, posle 16 godina vladanja Vojvodinom, sa svega šest odsto podrške, nije u stanju ni da dođe na svoje radno mesto i da zaradi platu koju dobija od građana.

Srpska napredna stranka poručuje Demokratskoj stranci, da prvo vrate sve narodne pare koje su oteli kroz razne kriminalno-političke mahinacije, a onda da članovi njihove stranke, koje su udomili u javnom sektoru, ustupe svoja radna mesta svim onim radnicima koje su ostavili bez posla, a da u svoje luksuzne stanove i vile smeste decu sa posebnim potrebama, koju su, takođe, opljačkali.

Tek kada vrate pare i obeštete sve one koje su doveli na ivicu egzistencije, demokrate pozivamo da se oglase i komentarišu rad onih koji danonoćno spasavaju Srbiju od pogubnih posledica njihove vladavine.

(Telegraf.rs)

Video: Otvoren Sajam pirotskog sira i kačkavalja

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA