Nikolić: Mrkonjić je nevaspitan

 
  • 0

Milutinu Mrkonjiću nedostaje vaspitanja. Njegove uvrede su motivisane strahom od promene vlasti, odgovorio je lider SNS na opaske ministra infrastrukture na račun njegove stranke

Potpredsednik Socijalističke partije Srbije i ministar infrastrukture i energetike Milutin Mrkonjić juče je izrekao opaske na račun Tomislava Nikolića, Aleksandra Vučića, ali i SNS-a.  Kao odgovor na ove opaske, Tomislav Nikolić mu je odgovorio:

- Milutinu Mrkonjiću nedostaje vaspitanja. Njegove uvrede su motivisane strahom od promene vlasti - odgovorio je lider SNS-a.

Podsetimo, Mrkonjić je rekao da među naprednjacima "ne vidi čoveka sposobnog da bude premijer" i da bi bilo najbolje da sadašnja vladajuća koalicija opstane, uz male izmene.

- Toma Nikolić je bio moj pripravnik. Tada je bio građevinski tehničar, a ne znam šta je sada. Šta će Nikolić raditi? Kanal Rajna-Majna? Ma, to su budalaštine. Ili Vučić? Taj je u politici 30 godina, a samo se zeza. Ovi drugi nisu vredni pomena - kelneri, konobari, priučeni ekonomisti, Jorgovanke i tako dalje. Kažite mi jednog iz SNS-a ko nešto zna - rekao je Mrkonjić.

(Telegraf.rs / Izvor: Blic)

Video: Kako prepoznati da imate posla sa narcisoidnim partnerom i kako se izvući iz začaranog kruga

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA