Najmoćnijoj ženi države muž pegla i kuva!

 
  • 1

Suprug Slavice Đukić Dejanović kaže da mu je mnogo prijatelja čestitalo što je postao "prva dama"

Suprug Slavice Đukić Dejanović, predsednice Skupštine Srbije i od nedavno vršioca dužnosti šefa države, kaže da mu ne pada pada teško da joj opegla haljinu ili skuva ručak.

- Pravo da vam kažem, mnogo prijatelja me je pozvalo da me zeza i čestita što sam postao "prva dama". Njima je to zabavno! A ja vam se ponašam kao i do sada i pre nego što je Slavica uopšte postala predsednica parlamenta, pa sada sticajem okolnosti i šef države – kaže biznismen Ranko Dejanović.

On potvrđuje da raspodela uloga kakvu podrazumeva tradicionalna srpska porodica u njihovom domu nije na snazi.

- Uvek sam joj pomagao, jer je ona čovek koji zaslužuje svaku pomoć. Nije me stid da priznam da joj opeglam nešto ili spremim da jede kada žuri na posao. Znam joj obaveze, njen dan traje 25 sati. Nije da se hvalim, jesam vredan i radan, ali njen tempo u životu ne bih izdržao – kaže Dejanović.

Ako je suditi prema dosadašnjim planovima, Ranko će se voditi utabanim stazama svoje prethodnice Tatjanje Tadić, koja nije previše polagala pažnje na protokolarne obaveze prve dame Srbije, pa se s mužem retko pojavljivala u tim prilikama.

- Kako da vam to najbolje objasnim?! Vrlo rado na te skupove ne idem (smeh)... Suprugu pratim tamo gde moram. Tako je bilo i tako će biti i sada kada je predsednica Srbije. Bili smo zajedno u Kini da uzvratimo posetu njihovom predsedniku parlamenta koji nas je oboje pozvao, ali inače ne volim da se petljam u njen posao - napominje Ranko.

Na pitanje na koji način je čestitao supruzi novu funkciju, prvi džentlmen Srbije se zagonetno nasmejao.

- To nije za novine! Ipak, ovo mi je prvi put da sam s predsednicom države - našalio se muž trenutno najmoćnije žene u Srbiji.

(Izvor: Alo / Foto: svet.rs)

Video: Vozač dobio kutiju pa napravio ovaj potez: Snimak sa autobuske stanice koji niko nije video

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nina

    10. april 2012 | 10:50

    Ovo je fantasticno! Pravi muskarac, a ne onaj koji misli da je manje musko ako radi kucne poslove...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA