PALMA TERA OVČICE: Evo šta su GEJEVI odgovorili lideru Jedinstvene Srbije!

 
  • 12

Jedino što imamo da poručimo gospodinu Markoviću jeste "Palma tera ovčice, lakoj lane, diri diri dane..." poručili su iz Gej lezbejskog info centra lideru Jedinstvene Srbije

Lider Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma, gostovao je sinoć u emisiji Amidži Show gde je izjavio da ako je Parada ponosa uslov da Srbija uđe u Evropsku uniju, da kupuje ovce!

- Mislim da to nije uslov i Srbija takav uslov neće nikada prihvatiti. Ja nemam ništa protiv tih ljudi, ali mislim da njihova prava nisu ugrožena. Oni su podneli zahtev da sedam dana šetaju Beogradom i izlažu svoja prava, pa nije to sajam automobila da se izlažu modeli.

NAJNOVIJA HIT PALMINA IZJAVA! Ako je GEJ PARADA uslov da Srbija uđe u EU, kupujem OVCE! (VIDEO)

Gej lezbejski info centar koristi ovu priliku da putem medija obavesti Dragana Markovića Palmu da je prošle godine održana Parada ponosa bez ikakvih incidenata.

- Parada ponosa kao takva nije uslov za ulazak Srbije u Evropsku uniju, ali poštovanje zakona, pre svega prava na slobodu okupljanja i prava na zaštitu od diskriminacije, jeste! Sramota je i neprofesionalno da jedan narodni poslanik ne zna zakone svoje zemlje i nije obavešten o važnim događajima u zemlji. Podsećamo javnost, a i samo gospodina Markovića da je prošle godine pravosnažnom presudom Apelacionog suda u Beogradu utvrđeno da je izvršio teški oblik diskriminacije po osnovu seksualnog opredeljenja, jer je preko medija izneo svoje stavove o LGBT populaciji. Uprkos presudi, gospodin Marković i dalje nastavlja da iznosi svoje stavove o LGBT populaciji, koji su negativni bez obzira što lažno saopštava da "nema nita protiv tih ljudi". Jedino što imamo da poručimo gospodinu Markoviću jeste "Palma tera ovčice, lakoj lane, diri diri dane..." - navode oni.

(Telegraf.rs)

Video: Predstavljen Veliki atlas Srbije na Sajmu knjiga, kapitalno delo Službenog glasnika

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • strvarno?

    13. maj 2015 | 15:58

    Homosexualizam nije bioloshki ispravan. Prema tome ja to vidim kao poremecaj uma. Svako moze da odluchi kako ce svoju sexualnu nastranost da prozivi, ali mi nije jasno zashto ti bolesni umovi opterecuju nas hetero svojom zeljom da ih priznamo. U meni homosexualizam izaziva gadjenje i osecaj zaraze. Verujem da je vecini tako.

  • Gora

    13. maj 2015 | 15:51

    Cesto puta se ne slazem sa Palmom i misljenja su nam dijametralna. Ovog puta je Palma potpuno u pravu. LGBT zloupotrebljava svoja ljudska prava da kako tako, optuzi Srbiju, za nepostovanje istih i da su DISKRIMINISANI. MORA SE ZNATI MERA PRISTOJNOSTI na ulici,slavlju,svadbama pa i ovih parada. Veoma dobro receno "NIHOVI IZLOZBENI PRODUKTI" nisu za veleupotrebu. A vi sto slavite,setajte slobodno,niko vam ne brani. SAMO BUDITE PRISTOJNI I NE POKAZUJTE LJUDIMA SVOJ BLUD.

  • Dejan

    13. maj 2015 | 18:07

    Palma je za vas čovek , č o v e k , i vi nemate i ne treba da imate bilo kakav odgovor . Što bi rekao naš narod : Da se pokrijete bre i da ćutite !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA