Ovo su sve odevne kombinacije ministarke Mihajlović! (FOTO)

 
  • 42

Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka saobraćaja u samo dva dana očarala je javnost svojom pojavom i odevnim kombinacijama koje je nosila u Narodnom pozorištu i u beogradskom Sava Centru

Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka saobraćaja i građevinarstva Zorana Mihajlović u samo dva dana pojavila se u dve zanosne odevne kombinacije, koje su svima zapale za oko, a Telegraf.rs vas pita koja joj prema vašem mišljenju najbolje stoji?!

Ministarka Mihajlović se u dva dana pojavila na dve kulturne manifestacije u društvu svog sina i supruga, a prema ocenama svih blistala je u dve različite odevne kombinacije.

Potpredsednica Vlade Srbije i SNS-a pojavila se na premijeri predstave "Romeo i Julija", u režiji Mikija Manojlovića, na Velikoj sceni Narodnog pozorišta u Beogradu sa suprugom gde je nosila crnu dugačku haljinu.

Dok je na koncertu državnog profesionalnog igračkog ansambla Ruske Federacije "Ruski Kozaci" u beogradskom Sava Centru takođe u pratnji supruga došla u drugoj haljini.

(Telegraf.rs)

Video: Otvoren Sajam pirotskog sira i kačkavalja

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kiza

    6. april 2015 | 19:05

    M.I.L.F.!

  • Paki

    6. april 2015 | 19:07

    Verovatno ovo kupuje od ministarske plate.

  • S.K.

    6. april 2015 | 19:54

    prava ribetina ne bih se stideo da se prosetam sa nasom ministarkom ruku pod ruku zena za sva vremena,dama sa stilom, a sexsi maximala :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA