Ovo je čovek koji je osumnjičen da je pretio da će UBITI VUČIĆA! Evo šta je REKAO U POLICIJI (FOTO)

Predsednik organizacije "Crna ruka Srbija" osumnjičen je da je uputio pretnje smrću premijeru Srbije. Ovaj pokret i ranije je pretio lideru SPO-a Vuku Draškoviću, kao i bivšem predsedniku Srbije Borisu Tadiću

  • 35

Srbin iz Banjaluke, koji poseduje državljanstvo Austrije, Goran Kerkez, osumnjičen je i saslušan u policiji u Salcburgu zbog pretnji smrću Aleksandru Vučiću!

AUSTRIJSKI SRBIN PRETIO VUČIĆU: Policija OTKRILA ko stoji iza pretnji smrću premijeru Srbije!

Goran Kerkez rođen je 1971. u Banjaluci (BiH), a tokom rata na prostoru bivše SFRJ odlazi u Austriju gde 2002. dobija njihovo državljanstvo.

On je predsednik organizacije "Crna ruka Srbija" koja je na društvenoj mreži Fejsbuk uputila pretnje smrću premijeru Srbije, posle čega je policija Austrije protiv njega podnela krivičnu prijavu i navodno ga saslušala.

CRNA RUKA NASTAVLJA DA PRETI: Posle Vučića pobićemo novinare!

Kerkez je Vučiću preko Fejsbuk profila pretio smrću i objavio kako organizuje javni lov na njega zbog hapšenja Radomira Počuče u Ukrajini!

Foto: Facebook/Goran Vlade Kerkez Foto: Facebook/Goran Vlade Kerkez

– Nije mi rečeno ko je podneo prijavu. Dogovorili smo se da danas odem na informativni razgovor – napisao je Kerkez na svom profilu i tako potvrdio da je podneta prijava protiv njega.

- Beograd je intervenisao odmah posle mog poslednjeg vređanja (Aleksandra) Vučića i (Nebojše) Stefanovića u roku od sat vremena. Već sam davao izjavu policiji. Objasnio sam da sporni post nisam postavio na svoj profil već na Počučin s namerom da ljudima skrenem pažnju da je žrtva srpske BIA koja želi njegovo izručenje Srbiji - napisao je Kerkez na svom Fejsbuk profilu.

On kaže da ne zna da li će doći do suđenja protiv njega, ali da namerava da "osramoti“ premijera Vučića i austrijsko pravosuđe tvrdeći da mu se u toj zemlji krše osnovna ljudska prava.

Foto: Tanjug/Rade Prelić Foto: Tanjug/Rade Prelić

Naveo je i da mu policija nije dala kopiju izjave koju je danas dao, iako je na to imao pravo.

Kerkez se na svom profilu "hvali" da je navodno oborio vladu Alfreda Guzenbauera, protiv kojeg je navodno podneo krivične prijave u vezi nekih afera.

“Crna ruka Srbija” je do sada upućivala pretnje i lideru SPO-a Vuku Draškoviću, kao i bivšem predsedniku Srbije Borisu Tadiću!

SKANDAL: Pretnje smrću Vučiću na Fejsbuku zbog Počuče!

Inače Goran Kerkez je krajem 2012. godine podneo krivičnu prijavu u Tužilaštvu Banjaluke protiv nekoliko lica među kojima je i predsednik Republike Srpske Milorad Dodik, zbog "prikrivanja istine zbog zločina protiv mira".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • draleRS

    26. mart 2015 | 10:47

    ako je rodjen 1971 kao sto pise onda je fodjen u SFRJ a ne BIH,a sad je to Republika Srpska

  • Pedja

    26. mart 2015 | 11:30

    Ako je toliki patriota, sto se ne odrekne austrijskog drzavljanstva i lepo se vrati u Bosnu, odakle je dosao?

  • vladavuk

    26. mart 2015 | 11:14

    Patriota pobegao u devedesetim da brani otadžbinu u Austriji............

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA