Ružić: Ja sam samo SKROMNI LEVIČAR i mali političar!

 
  • 6

- Građanima je mnogo važnije kako se oni osećaju i kakav je njihov stav, nego šta će reći premijer ili ja, kao skromni levičar i mali političar - kaže funkcioner SPS-a

Predsednik IO SPS Branko Ružić izjavio je za "Blic" da se ponosi svim potezima koji mogu da doprinesu da stanje u zemlji sutra bude bolje. Odgovarajući na pitanje "da li vas je sramota koliko vam je dobro", rekao je da ga nije sramota.

- Može me biti samo sramota zato što nam je još uvek loše. Ponosim se svim potezima koji mogu da doprinesu da nam sutra bude bolje. Ali, nije nam fenomenalno - naveo je Ružić.

Zbog te izjave, međutim, kako je rekao, ne očekuje packe, jer kaže da podržava premijera Aleksandra Vučića, te da obojica imaju pravo da iznesu svoje stavove.

- Građanima je mnogo važnije kako se oni osećaju i kakav je njihov stav, nego šta će reći premijer ili ja, kao skromni levičar i mali političar - naveo je Ružić.

Foto: Tanjug/Danilo Peternek Foto: Tanjug/Danilo Peternek

Ističući da nema razloga da "talasa", Ružić je rekao da "samo možda nekome smeta kada se govori istina".

- Možda je to malo atipično za političare, ili kada imate hrabrosti. Nisam neko ko će da dozvoli da se vređa zdrav razum i inteligencija građana - naveo je on.

Na navode novinara da "kao da misli na SNS kada to izgovara", Ružić je rekao da to nema veze sa naprednjacima, da je saradnja dve stranke pre svega bazirana na odnosu dvojice lidera, Vučića i Ivice Dačića, te da to nije emocionalni odnos, kao ni "brak iz interesa".

- Jedini interes je da radimo u interesu građana -  naveo je on, dodajući da nije primetio da je Vučić nešto prebacivao Dačiću, niti da je Dačić kritički govorio o Vučiću.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Video: Građani Apatina ne misle da će biti većih problema zbog većeg vodostaja Dunava

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Xs

    23. mart 2015 | 13:42

    Ha ha ha! On sebe smatra za levicara! Nema on ni l od levicara!

  • A

    23. mart 2015 | 13:39

    Da,baš se brinu političari o narodu pa i o svojoj prosveti!!!!

  • Mano Negra

    23. mart 2015 | 14:35

    U stanu od preko 200 m2,od plate?A ne zaboravio sam kupila mu svastika

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA