VUČIĆ NA TVITERU: Hvala svima koji me podržavaju ali i kritikuju!

 
  • 3

- Hvala svima koji pratite moj rad na Tviteru - napisao je premijer Srbije kojeg "prati" više od 101.000 korisnika ove društvene mreže

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić zahvalio se svima koji prate njegov rad na društvenoj mreži Tviter i tom prilikom lider SNS-a naglasio je da mu ta podrška veoma znači.

Premijer Vučić zahvalio se svim tviterasima koji prate njegov rad na Tviteru, a povodom toga sto njegov zvanični nalog "@avucic" prati vise od 101.000 korisnika ove društvene mreže.

- Hvala svima koji pratite moj rad na Tviteru, napisao je Vučić, uz poruku da se zahvaljuje svima koji podržavaju njegov rad.

On se posebno osvrnuo na one korisnike Tvitera koji ga kritikuju na toj društvenoj mrezi i istakao da ga oni podstiču da radi još više i bolje za normalnu, pristojnu i modernu Srbiju.

Zvanični nalog Aleksandra Vucica jedini je nalog od svih naloga političara u Srbiji koji je verifikovan od strane Tvitera.

(Telegraf.rs)

Video: Otvoren Sajam pirotskog sira i kačkavalja

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dare

    17. mart 2015 | 13:48

    Treba kritikovati dobro namerno, da cuje I oseca svoj narod, Tadic I ekipa DS je vodila politiku gde su pomislili da su veciti I nezamenljivi bahatili se I bogatili, nebranim Vucica, ali nesme da ponovi iste greske

  • Nebojša SRBIN

    20. mart 2015 | 23:15

    Nemam twiter još to mi treba u životu, kao da nemam drugo šta da radim.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA