OVO JE STVARNO HIT: Juče se porodila, a preksutra postaje predsednica Skupštine grada!

 
  • 7

Jelena Crnogorac iz Jedinstvene Srbije, koja prekosutra treba da bude imenovana za novu predsednicu Skupštine grada Novog Sada, juče se porodila

Jelena Crnogorac iz Jedinstvene Srbije, koja prekosutra treba da bude imenovana za novu predsednicu Skupštine grada Novog Sada, juče se porodila, saznaje 021.

Ipak, kako saznajemo, vladajuća koalicija neće zbog toga menjati predlog za njeno imenovanje.

Pošto će ona biti na porodiljskom do daljeg, funkciju predsednika će od petka preuzeti zamenik predsednika Skupštine grada Miroslav Ilić iz Treće Srbije. Do promene na čelu predsedavajućeg gradskim parlamentom dolazi nakon koalicionog dogovora između SNS-a i SPS-a, a trenutni predsednik Siniša Sević još uvek je na službenom putu u Sjedinjenim Američkim Državama i vraća se 16. marta.

Njegovu smenu zatražilo je 45 odbornika vladajuće većine, a sednica na kojoj će porodilja biti imenovana za novu predsednicu održava se u petak u 10 časova.

Jelena Crnogorac (32) je diplomirala i masterirala na FABUS-u (Fakultet za uslužni biznis, Sremska Kamenica), a zaposlena je u Elektrovojvodini.

(Telegraf.rs / Izvor: o21)

Video: Otvoren Sajam pirotskog sira i kačkavalja

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • elli

    11. mart 2015 | 15:10

    Fabus? Sve bolje od boljega...

  • &$&

    11. mart 2015 | 15:54

    Blago Novosađanima. Među toliko školovanih na FAKULTETIMA a ne na Fabusu zar ne nađoše nikoga. Pa zar nije običaj da kad se žena porodi da dobije OTKAZ a ne tako prestižno radno mesto? Ali nisu ni sve žene iste a ni propisi.

  • Tutor

    11. mart 2015 | 15:25

    Sa tom višom osnovnom nije ni za kontrolora u GSP-u, a kamoli za Elektrovojvodinu i predsednika skupštine grada Novog Sada.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA