IZBORI U SNS: Naprednjaci biraju rukovodstvo

 
  • 4

- Pripreme za stranačke izbore u većini opštinskih odbora već su počele, a po završetku unutrašnje reorganizacije biće kompletiran Glavni odbor, izabrani stranački organi na lokalu, okružni i pokrajinski odbori, ali i generalni sekretarijat - rekao je potpredsednik naprednjaka

Izbori unutar Srpske napredne stranke počeće 15. marta, a biće završeni do sredine maja, najavio je potpredsednik naprednjaka Igor Mirović.

- Pripreme za stranačke izbore u većini opštinskih odbora već su počele, a po završetku unutrašnje reorganizacije biće kompletiran Glavni odbor, izabrani stranački organi na lokalu, okružni i pokrajinski odbori, ali i generalni sekretarijat -  rekao je Mirović za list "Danas".

Po završetku stranačkih izbora, biće formirano novo telo, Generalni sekretarijat, koji će obezbeđivati dosledno sprovođenje stranačke politike na svim nivoima, imaće šest-sedam članova i generalnog sekretara, a Mirović napominje da još nisu utvrđeni detalji kako će se birati ljudi za to telo.

Generalni seklretarijat se neće mešati u ingerencije Izvršnog odbora, koji će nastaviti da se bavi organizacionim pitanjima, naveo je list.

Po završetku stranačkih izbora na lokalu, biće i kompletiran Glavni odbor, koji broji više od 400 članova i biće popunjen sa više od 150 novih clanova, koji će od marta do srddine maja biti na proveri, prenosi list.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Video: Otvoren Sajam pirotskog sira i kačkavalja

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pop

    23. februar 2015 | 18:11

    Posle svakog mandata postoje izbori, to je sasvim normalno. Tako je uvek bilo, nista to nije neobicno. Da se izaberu najbolji i najvredniji!!!

  • Vladimir

    6. mart 2015 | 08:44

    Nema tu skoro nijednog člana koji nije "preletač".SNS nije stranka koja postoji 30 godina već nekoliko.U startu je osnovana "preletanjem" članova SRS a tokom vremena u nju su se učlanjivali i članovi drugih stranaka.Valjda je merilo,ili bi trebalo da bude,sposobnost i rad a ne dužina stranačkog staža.Dobro je što se ne gleda na staž jer se na taj način jača stranka.

  • Lukac

    3. mart 2015 | 18:37

    Pratim zbivanja u SNSu ciji sam clan od osnivanja ,ali nesto mi nije jasno: Kako da preletaci imaju privilegije a mi smo sutnuti izapecke.Ima nas casnih i posteni ali gle cuda niko nas ne zarezuje pa iako smo se obracali vrhu : NISTA> Mnogo kurupcije kod nas na lokalu a u u fudbalu al nemamo kome da se obratimo. I Ovo: Kako nevijac FK. CZ>mozaq da predje da navija za FK> PAR. Tako i8 Ovi iz DSa presli u SNSu al izgleda samo radi polozaja Imo bi puno da pisem al zasad dosta POZ>

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA