Vučić sa predsednikom Finske razgovarao o reformama u Srbiji! (FOTO)

 
  • 6

Premijer Srbije i predsednik Finske razgovarali su o evropskom putu Srbije, reformskim merama koje naša zemlja preduzima, mogućnosti dovođenja većeg broja finskih kompanija, kao i političkoj situaciji u Evropi

Predsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić nastavio je danas jednodnevnu posetu Finskoj susretom sa predsednikom Republike Finske Sauli Ninistom, u njegovoj rezidenciji Mantiniemi, u Helsinkiju.

VUČIĆ PREMIJERU FINSKE: Srbija je stub Zapadnog Balkana! (FOTO) (VIDEO)

VUČIĆ NA BIZNIS FORUMU U FINSKOJ: Investitori, ne oklevajte, ulažite u Srbiju! (FOTO)

Foto: Vlada Srbije Foto: Vlada Srbije

Razgovarali su o evropskom putu Srbije, reformskim merama koje naša zemlja preduzima, mogućnosti dovođenja većeg broja finskih kompanija, kao i političkoj situaciji u Evropi.

Premijer Vučić je zahvalio na podršci Finske evropskom putu Srbije‎ i na donaciji koju je finska vlada uputila našoj državi tokom majskih poplava.

Tokom sastanka, premijer Vučić razgovarao je sa finskim predsednikom i o predsedavanju OEBS-om i neophodnosti reševanja problema u Ukrajini mirnim putem.

(Telegraf.rs)

Video: Godišnjica rođenja Nadežde Petrović obeležena putem specijalne projekcije na Kuli Beograd

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Melisa

    28. januar 2015 | 00:41

    Odlicno je sto premijer posecuje jake drzave, koje nam mogu pomoci ne samo u sprovodjenju reformi nego i u drugim domenima koje je nasa drzava potisnula. Svaka promena na bolje je dobro dosla.

  • davca

    26. januar 2015 | 22:13

    Za svaku pohvalu je sto nas Finska podrzava na evropskom putu i na donaciji koju je finska vlada uputila našoj državi tokom majskih poplava.

  • Ina

    26. januar 2015 | 16:34

    Ovako jedan drzavnik treba da predstavlja svoju zemlju u svetu!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA