MIROVIĆ: Jedinstvo SNS garant stabilnosti stranke i države

 
  • 12

Potprdsednik SNS-a Igor Mirović rekao je novinarima nakon sedice da je iskazano puno jedinstvo u stranci sa predsednikom republike i puna sloga, uz konstataciju da SNS mora biti takva kao garant očuvanja stabilnosti čitave države

Puno jedinstvo Srpske napredne stranke je garant očuvanja stabilnosti u čitavoj zemlji, osnovna je poruka sa večeras održane sednice Glavnog odbora te stranke.

Potprdsednik SNS-a Igor Mirović rekao je novinarima nakon sedice da je stranka potpuno jedinstvena, što se može shvatiti i na osnovu poruka njenog predsednika Aleksandra Vučića, i da je takvo jedinstvo i stabilnost najvažnije i za stranku i za državu.

- Svi navodi u medijima koje smo slušali ovih dana, često neosnovani, danas su apsolutno demantovani - rekao je Mirović.

Foto: Tanjug/Zoran Žestić Foto: Tanjug/Zoran Žestić

On je rekao da je iskazano puno jedinstvo u stranci sa predsednikom republike i puna sloga, uz konstataciju da SNS mora biti takva kao garant očuvanja stabilnosti čitave države. Bez toga, dodao je Mirović, ne bi bilo snage da se sprovedu reforme, a prvi pokazatelji ukazuju na to da su one uspešne i za državu korisne.

On je naveo i da je SNS bolja, organizovanija, sposobnija i hrabrija od političke konkurencije, a da su sve kritike od strane političkih konkurenata, naročito Demokratske stranke, samo ogledalo onoga što su oni činili.

Na pitanje novinara da li je i da li će potpredsednica stranke Zorana Mihajlović biti isključena iz stranke, Mirović je rekao da se o tome nije razgovaralo i da su u "veoma tolerantnom tonu" otklonjeni svi nesporazumi.

Foto: Tanjug/Zoran Žestić Foto: Tanjug/Zoran Žestić

- Zorana je sa nama, biće sa nama - rekao je Mirović i dodao da je ona jedan od najagilnijih članova stranke.

Niko nije isključen, podvukao je Mirović i istakao da će se od sada dijalog voditi unutar stranke, a ne preko medija.

- Nema isključenja, razdora, nesloge i sukoba, to nije manir SNS-a - zaključio je Mirović i naveo da na sednici Glavnog odbora nije bilo reči o radu ministara pojdinačno i da će se o tome konkretnije razgovarati u aprilu.

On je rekao da je promenjen Statut SNS-a, da je uvedeno nekoliko novih organa, među njima i Generalni sekretarijat, koji će koordinirati rad odbora, i da će se delimično preurediti unutrašnja struktura stranke.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Video: Otvoren Sajam pirotskog sira i kačkavalja

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zzz

    16. januar 2015 | 22:36

    Država, to ste vi!!!

  • A g i t a t o R

    17. januar 2015 | 11:28

    Samo da ste vi u SNS-u složni, da ste živi i zdravi a mi ako preživimo...

  • Miro Đokić

    17. januar 2015 | 10:01

    Ako nije vladajuća stranka stabilna onda ni država nije stabilna.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA