Mihajlović: Glavni odbor naprednjaka o radu ministara iz SNS-a!

 
  • 7

Potpredsednica SNS-a je izjavila da na sednicama GO uvek postoji tačka dnevnog reda u okviru koje se razgovara o radu državnih organa, ali da je posle toga, što se tiče rada ministara, odluka na premijeru i lideru SNS-a

Potpredsednica Srpske napredne stranke (SNS) Zorana Mihajlović izjavila je da će se na sednici Glavnog odbora te stranke u petak raspravljati o radu ministara iz redova te partije.

Mihajlovićeva je za dnevni list Danas od utorka kazala da na sednicama GO uvek postoji tačka dnevnog reda u okviru koje se razgovara o radu državnih organa, ali da je posle toga, što se tiče rada ministara, odluka na premijeru i lideru SNS-a Aleksandru Vučiću.

Foto: Tanjug/Sava Radovanović Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Na pitanje šta će podrazumevati "velike promene" u sastavu Glavnog odbora koje je najavio Vučić, potpredsednica SNS-a odgovorila je da će članovi analizirati ko, kako i koliko radi, pa će na osnovu toga eventualno biti donete odluke.

Šef poslaničke grupe naprednjaka Zoran Babić rekao je za Danas da će se promene odnositi na sastav samog Glavnog odbora.

(Telegraf.rs / Beta)

Video: Otvoren Sajam pirotskog sira i kačkavalja

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • jim

    13. januar 2015 | 15:03

    Sada ce se videti ko je ko i ko koliko radi... napred naprednjaci...

  • Milos

    13. januar 2015 | 11:51

    Sastanci i odrzavanje GO SNS/a su dobra stvar, najvise po pitanju rada pojedinih ministara, jer premijer zeli samo najbolje u timu, kako bi nesto i promenio u nasoj zemlji.Milos

  • davca

    13. januar 2015 | 11:45

    Ne sumnjam u odluke premijera vezane za predstojeći GO, kada će se odlučivati o radu ili neradu ministara. On ih je stavio na tu funkciju, on ima pravo da ih smeni ukoliko misli da je to neophodno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA