Ljajić: Cirkus oko Šešelja se nastavlja!

 
  • 27

- Tužilaštvo, koje nije imalo nikakvih primedaba, sada ih postavlja i traži da se on (Šešelj) vrati i pokušava da loptu prebaci u naše dvorište. Mi u toj raspravi Tužilaštva i Tribunala nećemo da učestvujemo ni na koji način - rekao je predsednik Nacionalnog saveta za saradnju sa Haškim tribunalom

Ovaj cirkus oko Šešelja se nastavlja, izjavio je predsednik Nacionalnog saveta za saradnju sa Haškim tribunalom Rasim Ljajić. On je ovo izjavio povodom zahteva Tužilaštva Tribunala da sudsko veće ukine odluku o privremenom puštanju na slobodu Vojislava Šešelja.

- Tužilaštvo, koje nije imalo nikakvih primedaba, sada ih postavlja i traži da se on (Šešelj) vrati i pokušava da loptu prebaci u naše dvorište. Mi u toj raspravi Tužilaštva i Tribunala nećemo da učestvujemo ni na koji način - rekao je Ljajić za RTS.

On je naglasio da se "sve događa mimo nas, a slučaj bez presedana se nastavlja".

Ne postoji vremenski rok u kojem bi sudsko veće trebalo da odlučuje o zahtevu Tužilaštva.

- Kada odluka bude doneta videćemo šta ćemo. Do tada ne želimo da se bavimo time - poručio je Ljajić, koji je i potpredsednik Vlade Srbije i ministar.

(Telegraf.rs)

Video: Dan Vojnog vazduhoplovstva SAD I deo

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miki

    2. decembar 2014 | 07:41

    Veoma sam ubeđen i stalno to ponavljam da su za njegovo ponašanje krivi i njegovi najbliži saradni,aktivisti i simpatizeri stranke.

  • Alf

    2. decembar 2014 | 11:36

    Lupa,nezna sta govori.On je mislio cim sledi u Beograd da ce postat presednik Srbije.

  • Don Kurajber

    2. decembar 2014 | 09:13

    Svakom po zasluzi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA