POJAČANJE: Bivša "Modelsica" Nevena na listi Tome Nikolića!

 
  • 0

Nevena Adžemović nalazi se na listi koalicije okupljene oko Srpske napredne stranke na 75. mestu i ima velike šanse da uđe u novi parlament

Nevena Adžemović, bivša članica grupe "Models", nalazi se na listi koalicije okupljene oko Srpske napredne stranke i zauzima 75. mesto na listi koju je odobrila Republička izborna komisija.

Nevena, koja je sa sestrom Ivanom Stamenković, poznatijom kao Sindi, svojevremeno predstavljala udarni tandem "Modelsica", prošle godine odlučila je da započne političku karijeru. Preko bivšeg supruga Srđana Adžemovića, koji je vrlo blizak sa liderom Nove Srbije Veljom Ilićem, učlanila se u njegovu stranku, inače koalicionog partnera "naprednjaka",.

Od učlanjenja u NS aktivno je učestvovala u njenom radu, a kao nagrada za angažman je stiglo i postavljanje na izbornu listu. U više navrata je najavljivala kako zajedno s ljudima iz stranke Velimira Ilića želi da učini nešto dobro za narod koji živi u Srbiji. U međuvremenu se pomirila sa Adžemovićem, sa kojim ima sina Rastka.

Nevena Adžemović je sa sestrom Ivanom bila članica originalne postave dens grupe "Models", jednog od popularnijih sastava devedesetih, poznatog po provokativnim nastupima i spotovima. Pogledajte ovaj za numeru "Pare pare pare":

(I. Mitkovski)

Video: Kako prepoznati da imate posla sa narcisoidnim partnerom i kako se izvući iz začaranog kruga

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA