Nikolić: Mojim stanom garantovaću kredit za kampanju

 
  • 0

Zadužujemo se za 80 poslaničkih mesta, kaže lider SNS i dodaje da njegova stranka mora da pobedi DS na izborima s 10 odsto glasova razlike

Predsednik Spske napredne stranke Tomislav Nikolić izjavio je da će svojim stanom garantovati za kredit, koji će stranka uzeti za finansiranje kampanje.

- Mi iznosimo svoj biznis plan i po tom planu skromno kažemo - zadužujemo se za 80 poslaničkih mesta - rekao je Nikolić.

On je objasnio da se za taj broj poslanika u budžetu tačno zna koliko je to novca i dodao da će na osnovu toga, posle izbora dobiti novac i vratiti kredit.

Nikolić tvrdi da njegova stranka mora da pobedi Demokratsku stranku na izborima s 10 odsto glasova razlike.

- Mislim da DS ima razloga da razmišlja o tome da će biti jaka opoziciona stranka - ukazao je Nikolić. On je naglasio da želi da u Srbiji spoji Istok i Zapad.

- Hoću da se o nas otimaju, hoću da koristimo i programe, i investicije, i mogućnosti da ovde otvaramo pogone iz kojih će strani investitori registrovani u Srbiju izvoziti u Rusiju bez carine - istakao je Nikolić i dodao da Srbiji treba i Zapad, kao moderno uređena zajednica država.

- Iskreno bih voleo da naša deca i unuci žive u državi koja je uređena kao sto su uređene zemlje Zapadne Evrope - rekao je Nikolić.

Lider SNS-a je obećao da bi vlada njegove stranke bila mala i efikasna, da ne bi stvarala nove obaveze građanima, već prihode, ne zadužujući se.

(Telegraf.rs)

Video: Kako prepoznati da imate posla sa narcisoidnim partnerom i kako se izvući iz začaranog kruga

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA