BIZARAN RAT ODELIMA U SKUPŠTINI: Polemika o tome ko nosi čudne, a ko skupocene sakoe!

 
  • 4

Polemika između Zorana Babića (SNS) i Zorana Živkovića (NS) o tome ko nosi čudna, a ko skupa odela obeležila je današnje zasedanje Skupštine Srbije

U raspravi u Skupštini Srbije o amandmanima na izmene zakona o javnom beležništvu, danas se povela polemika između Zorana Babića (SNS) i Zorana Živkovića (NS) o tome ko nosi čudna, a ko skupa odela.

Živković je, kritikujući izmene Zakona o javnom beležništvu rečima da ni amandmani ne mogu da ga poprave, rekao da je sve loše započeto, da se razvija još gore nego što je započeto i da izaziva velike probleme, ne advokatima, notarima, vladi, poslanicima iz Donjecka, poslanicima u neobičnim odelima... nego građanima Srbije.

On je rekao da građani tu "bahanaliju" koja se sprovodi više od šest meseci moraju da trpe bar do sledećih izbora.

Reagovao je šef poslaničke grupe naprednjaka rekavši da "što se tiče gomile nekih stvari koje su malopre izrečene, pa čak i to da su neke kolege u čudnim odelima, evo ja prihvatam na sebe, u ime poslaničke grupe koju vodim, da sam ja taj u čudnom odelu".

Babić je, međutim, rekao da je spreman da iznese sva svoja odela koja su domaće proizvodnje, da ih stavi na uvid, kao i njihovu cenu.

- Siguran sam da su sva zbirno jeftinija samo od jednog odela gospodina Živkovića 'Bosova' ili ko zna koja, a primamo istu poslaničku platu - rekao je Babić.

On je zatim podsetio na "jednu džentlmensku i politički korektnu ponudu" koju je Živković dobio od premijera Aleksandra Vučića i dodao da "Živković zbog nepostojanja poslaničke čestitosti nije ni porihvatio jer bi sada bio na pisarnici skupštine da podnese ostavku".

(Telegraf.rs / Tanjug)

Video: Otvoren Sajam pirotskog sira i kačkavalja

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • overlord

    5. novembar 2014 | 22:19

    Oni se svadjaju koje ko odelo nosi a narod nema para da prezivi... treba njima dati platu kao sto imamo i mi "normalni smrtnici" pa da vidimo da li bi se svadjali oko toga koje odelo nose ili kako da prezive jos jedan mesec

  • gaga vuk

    6. novembar 2014 | 06:02

    Sve nam je potraman u zivotu, i jedina briga je kako ste obuceni, dokle ce sve ovaj narod da trpi i to sve strake bez izuzetka ????

  • momazver

    6. novembar 2014 | 05:10

    Ma obojica imaju selektivno vidno polje. Ne vide od njihovih odela da narod nosi SAMO gace na stapu...a neke je sramota....nemaju sta ni za na stap...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA