BLOOD CHALLENGE SE NASTAVLJA: Marija Obradović nominovala Stefanovića, Janu Ljubičić i Bratislava Gašića! (FOTO)

 
  • 0

Ovom prilikom Marija Obradović je nominovala ministra unutrasnjih poslova Nebojšu Stefanovića, generalnog sekretara Skupštine Srbije Janu Ljubičić i Ministra odbrane Bratislava Gašića

U ponedeljak, 13. oktobra, predsednica Odbora Skupštine Srbije za odbranu i unutrašnje poslove i članica Delegacije u Parlamentarnoj skupštini Saveta Evrope, Marija Obradović, dala je krv u Institutu za transfuziju krvi Srbije.

Ona je time odgovorila na izazov predsednika Odbora za evropske integracije i člana Delegacije u Pаrlаmentаrnoj skupštini Sаvetа Evrope, Aleksandra Senića koji je nominovao u okviru humane akcije "Blood Challenge" koju je pokrenuo portal "Telegraf".

Ovom prilikom Marija Obradović je nominovala ministra unutrasnjih poslova Nebojšu Stefanovića, generalnog sekretara Skupštine Srbije Janu Ljubičić i Ministra odbrane Bratislava Gašića.

Podsetimo, humanitarnu akciju "Blood Challenge" pokrenuo je glavni i odgovorni urednik portala "Telegraf", Aleksandar Jovanović, koji je prvi dao krv i izazvao tri javne ličnosti.

Ne čekajte da vas izazovu, izazivajte vi!

Dajte krv i spasite nekome život! Sad je trenutak!

(D. Čavić)

 

Video: Građani Apatina ne misle da će biti većih problema zbog većeg vodostaja Dunava

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA