Gašić: Obama i Kameron pozvani su u Beograd na vojnu paradu!

 
  • 3

- Pozvani su svi saveznici Vojske Srbije i tadašnje vojske Jugoslavije, kao i američki predsednik Barak Obama i britanski premijer Dejvid Kameron - rekao je ministar odbrane

Ministar odbrane Bratislav Gašić izjavio je danas da su svi prijatelji Srbije, a među njima i američki predsednik i britanski premijer, pozvani da prisustvuju vojnoj paradi 16. oktobra u Beogradu.

- Pozvani su svi saveznici Vojske Srbije i tadašnje vojske Jugoslavije, kao i američki predsednik Barak Obama i britanski premijer Dejvid Kameron - rekao je Gašić novinarima prilikom uručenja donacija porodicama ugroženih pripadnika vojske u poplavama.

- Srbija je otvorena zemlja za sve prijatelje da budu gosti na vojnoj paradi 16. oktobra - rekao je Gašić i dodao da je Vojska Srbije spremna za taj događaj.

Odgovarajući na novinarska pitanja da li je bilo pritisaka sa zapada da se vojna parada ne održi, Gašić je odgovorio da nije.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Video: Godišnjica rođenja Nadežde Petrović obeležena putem specijalne projekcije na Kuli Beograd

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Дрнда

    7. oktobar 2014 | 19:33

    Па зашто да не? Нека дођу. Сваки добро намеран је добро дошао.

  • Željko

    8. oktobar 2014 | 10:26

    Svi saveznici Vojske Jugoslavije,među kojima i dva glavna saveznika-SAD i Velika Britanija... Blagi Bože...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA