Vučić: Vratićemo omladinu iz inostranstva, NS: "Ekspres karta" za odlazak Vlade

 
  • 2

Naprednjaci poručuju da imaju plan i ljude za stvaranje povoljnog poslovnog ambijenta, a NS izveo performans "Karta u jednom pravcu" za odlazak vlasti sa političke scene

Iako SNS i NS na izbore izlaze zajedno, danas su odvojenim akcijama slali poruke svojim potencijalnim glasačima.

Obilazeći Kneževac u opštini Rakovica, zamenik predsednika SNS i kandidat za gradonačelnika Aleksandar Vučić poručio je da naprednjaci imaju plan i odgovorne ljude koji će stvoriti povoljan ambijent za poslovanje i pospešiti zapošljavanje.

- Tako ćemo vratiti omladinu, mlade ljude koji zbog nezaposlenosti i besperspektivnosti u Srbiji u inostranstvu često rade poslove koji su daleko ispod njihovog obrazovnog nivoa - rekao je Vučić.

Vučić je naveo da će naprednjaci, kada budu došli na vlast, otvoriti Kancelariju za brze odgovore, i objasnio da će njenim radom vreme za dobijanje građevinske dozvole biti smanjeno na najviše 60 do 90 dana.

- Time će investitorima biti omogućeno da brže i lakše posluju, a samim tim i da zapošljavaju više ljudi - istakao je Vučić.

Aktivisti Nove Srbije izveli su predizborni performans u Knez Mihailovoj ulici u centru Beograda, pod nazivom "Karta u jednom pravcu".

Oni su prolaznicima delili "ekspres kartu" za brz odlazak sadašnje Vlade sa političke scene uz poruku: "Srbija ne može da čeka" i letke na kojima su ispisani razlozi zbog kojih sadašnja koalicija na izborima 6. maja mora da ode s vlasti.

Navedeno je da ova vlast mora biti smenjena zato što je "obećala 400.000 novih radnih mesta, a umesto toga podelila 400.000 otkaza" i zato što "u Srbiji 200.000 mladih do 30 godina traži posao, 70 odsto živi u zajedničkim domaćinstvima sa roditeljima, a 38 odsto mladih radi bez ugovora".

(A. P. / Agencije)

Video: Kako prepoznati da imate posla sa narcisoidnim partnerom i kako se izvući iz začaranog kruga

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    18. mart 2012 | 20:28

    Vučić kurčić, a Dubravka tupava.

  • Trajko

    18. mart 2012 | 20:19

    Kako Dubravka Filipovski i Aleksandar Vučić zamišljaju državu i njeno funkcionisanje??? Mučnina i gađenje!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA