Šešelj u novoj knjizi veliča Ðinđićeve ubice!

 

Lider radikala je napisao novu knjigu koju je posvetio Zvezdanu Jovanoviću, ubici bivšeg premijera Zorana Đinđića, koga zbog ovog čina veliča i upoređuje s Gavrilom Principom i Milošem Obilićem

Lider radikala i haški pritvorenik Vojislav Šešelj napisao je u zatvoru još jednu knjigu "Haška inauguracija govora mržnje", u kojoj ubistvo premijera Zorana Ðinđića predstavlja kao herojski čin, piše današnji "Kurir".

Šešelj je, kako se navodi, novu knjigu posvetio Zvezdanu Jovanoviću, ubici Zorana Ðinđića, bivšeg predsednika Vlade Srbije. U knjizi, čije se objavljivanje očekuje narednih dana, Šešelj Jovanovića poredi s Gavrilom Principom i Milošem Obilićem.

Jovanović je pucao na premijera 12. marta 2003. i osuđen je na maksimalnih 40 godina zatvora. Haškom sudu, Šešelj se dobrovoljno predao dve sedmice pre ubistva Ðinđića, podseća "Kurir" navodeći da je neposredno pred odlazak u Hag, lider radikala najavio "krvavo proleće".

(Telegraf.rs / Tanjug)

Video: Građani Apatina ne misle da će biti većih problema zbog većeg vodostaja Dunava

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Raden Vaskovic

    6. septembar 2014 | 10:24

    Seselj ne zna sta ce os muke. Vecna ti slava Zorane uvek ces ostati u nasim srcima.

  • Zemun

    6. septembar 2014 | 10:36

    Ovome treba da se sudi prvo za ovo sto je uradio u nasem nekada divnom Zemunu! Vise od 15 godina ne mozemo da se oporavimo od stete koju nam je naneo... Zato treba da trune u zatvoru prvenstveno, a potom za sve ostale ludosti koje je radio, izgovarao, trovao odredjenu ciljnu grupu polu-ljudi, pretio...

  • Q

    6. septembar 2014 | 11:10

    Kad vidim ove komentare na telegrafu plače mi se gde živim.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA