SPS: Korektan smo partner u vlasti

 
  • 11

- Suština je da pola miliona građana ima poverenja u nas i naša obaveza je da najkorektnije učestvujemo u vlasti i dajemo doprinos vlasti. To je naš zvaničan stav, a svaki individualan stav je lično mišljenje - rekla je potpredsednica SPS-a i dodala da će predstojeći Kongres te stranke biti prilika da se vidi kakva je to politika socijalista u skladu sa vremenom u kom živimo

Potpredsednica SPS Slavica Đukić Dejanović kaže da je stav te stranke da najkorektnije učestvuje i doprinosi vlasti, a da su sve drugo individualni stavovi.

- Suština je da pola miliona građana ima poverenja u nas i naša obaveza je da najkorektnije učestvujemo u vlasti i dajemo doprinos vlasti. To je naš zvaničan stav, a svaki individualan stav je lično mišljenje - rekla je Slavica Đukić Dejanović.

Prema njenim rečima, nema podela u SPS-u, ali "individualnih varijacija" očigledno ima.

Potpredsednica SPS-a je dodala da će predstojeći Kongres te stranke biti prilika da se vidi kakva je to politika socijalista u skladu sa vremenom u kom živimo.

- Kongresi uvek budu inovativni u smislu sadržaja rada, metoda, pa i kadrova - rekla je Slavica Đukić Dejanović.

Predsednik Vlade Srbije i lider Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić rekao je potpredsedniku vlade i predsedniku socijalista, povodom kritika na račun vlade funkcionera SPS Branka Ružića da socijalisti ne mogu da sede na dve stolice i da treba da odluče da li su vlast ili opozicija.

Dačić je na to kazao da je članstvo SPS u vladi rezultat odluke cele stranke i da svako ko o tome iznosi lični stav mora da snosi i ličnu odgovornost.

(Telegraf.rs / Beta)

Video: Uništena granata iz Prvog svetskog rata u Deliblatskoj peščari

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jovan 1978nijegodište

    27. jun 2014 | 11:57

    Samo SPS ima kadrove koji su sposobni da obavljaju određene državne poslove i da to rade korektno, tako da je jasno da im je mesto na vlasti. Nema im se šta ni zameriti u odnosu na SNS-om, mislim da je malo preuveličana Ružićeva izjava.

  • Krle Iznad

    27. jun 2014 | 11:54

    Istina je da su korektan partner i još veća istina je da su najbolji mogući koalicioni partner u vlasti.

  • Ivko

    27. jun 2014 | 12:56

    Vi niste partner, vi ste ljubimac koga gazda ponekad opali po njušci.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA