Jovičić: Poplava ne sme da se ispolitizuje!

 
  • 6

- Imaćemo određenu diskusiju na tu temu, mislim da će biti konstruktivno i da krenemo dalje u rešavanje i saniranje štete, a ne u politizaciju te teme, moramo da pomognemo građanima na sve načine, jer se nikada ne zna kada opet tako nešto može da se dogodi - rekao je poslanik SNS-a

Poslanik SNS Aleksandar Jovičić izjavio je danas da sve stranke imaju pravo da traže da se raspravlja o poplavama u parlamentu i da će skupština svakako o tome razgovarati, ali da je važno i da se ta tema ne ispolitizuje.

- Imaćemo određenu diskusiju na tu temu, mislim da će biti konstruktivno i da krenemo dalje u rešavanje i saniranje štete, a ne u politizaciju te teme, moramo da pomognemo građanima na sve načine, jer se nikada ne zna kada opet tako nešto može da se dogodi - rekao je Jovičić novinarima u parlamentu.

Prema njejgovim rečima, vlada već razgovara na tu temu, biće sprovedena analiza, pre svega štete koja se dogodila, ali i odgovornosti ukoliko je poštojala.

- Mi ne bežimo od bilo kakve odgovornosti, ali je važno istaći da je država pokazala veliku odgovornost i disciplinu, kao i pripadnicu MUP i Vojske Srbije. Ipak, oni bez kojih taj posao ne bismo uradili su građani Srbije koji su takođe učestvovali u spasavanju imovine i ljudskih života - naglasio je on.

Jovičić je takođe rekao da SNS i dalje smatra da najpre treba sanirati i spasiti ono što se još spasiti može i da će u narednom periodu biti napravljena strategija kako da se poboljša odbrambeni sistem zemlje.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Video: Srušila se zgrada u Napulju, iz ruševina izvukli tela dece

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    27. maj 2014 | 14:00

    Pa vi ste je već ispolitizovali.

  • Vucic ministar informisanja

    27. maj 2014 | 13:40

    Ko si sad pa ti? Koliko vas ima..

  • IgorO

    28. maj 2014 | 01:45

    Decko,ne znam ko ti je napisao sta da kazes,ali je poplava vec ispolitizovana.Izvini,ako ti je ovo komplikovano da shvatis,ali prostije nisam umeo da napisem.Neka ti protumace tvoji mentori,dr Stefanovic i precednik Tom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA