Vučić: Rotacije neće biti

 
  • 4

- Ta ideja bila je plod želje usmerene na to da se ustanovi nova praksa demokratskog ponašanja. Nažalost, u našoj zemlji šta god da predložite i kako god to naiđe na otpor onih koji imaju dežurni zadatak da kažu protiv - rekao je mandatar vlade i lider naprednjaka, komentarišući ideju rotirajućeg predsednika parlamenta

Cilj ideje rotirajućeg predsednika parlamenta bila je da se ustanovi nova praksa demokratskog ponašanja, ali je i ta ideja naišla na otpor onih koji imaju dežurni zadatak da uvek budu protiv, rekao je danas lider SNS Aleksandar Vučić i naveo da je zbog toga predložen kandidat iz SNS.

- Ta ideja bila je plod želje usmerene na to da se ustanovi nova praksa demokratskog ponašanja. Nažalost, u našoj zemlji šta god da predložite i kako god to naiđe na otpor onih koji imaju dežurni zadatak da kažu protiv -  rekao je Vučić na konferenciji za novinare nakon konsultacija sa predsednikom Srbije.

Vučić, kome je Nikolić poverio mandat za sastav vlade, rekao je da nije čuo pravi argument protiv te ideje osim da to degradira parlament.

- Zar je godinu dana malo, ne vidim kako se time degradira parlament - rekao je Vučić i naveo da SNS u budućnosti neće imati problem da predloži da neko iz opozicije bude na tom mestu.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Video: Srušila se zgrada u Napulju, iz ruševina izvukli tela dece

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rey

    22. april 2014 | 16:37

    Jeste samo u demokratskim zemljama predsednik i svi njegovui kad izgube izbore idu kuci i traze odgovarajuci posao a u Srbiji kao da im je to babovina samo promene kozun i obicno menja funkciju al vlast NNEEDDAA NEDÁM.

  • Aca

    22. april 2014 | 23:04

    Očigledno nije shvaćen cilj SNS-a. Cilj im je bio da uključe sve u reformisanju države. Oni koji su opoziciju mogli su da imaju predsednika parlamenta i da se rotiraju, ali očigledno opozicija želi samo da kritikuje.

  • Miljenko manjina

    22. april 2014 | 22:01

    Rotirao ili ne rotirao svoditi se na isto. Neprednjaci su dobili podrsku od naroda da rese probleme u zemlji i oni su jedina mogucnost da to mogu i uraditi. Prema tome hrabro napred i bez straha. Lako je posle nekoga perioda zameniti nekoga ko ne postuje roove i ne radi kako treba.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA