TRESLA SE GORA, RODIO SE MIŠ: Radisavljević neće reći šta Vučić zna!

 
  • 1

Tužilaštvo iz bezbednosnih razloga neće saopštiti informacije koje im je zamenik predsednika SNS dao o kontaktima Luke Bojovića i državnog funkcionera. Vučić: Nećemo da ugrozimo bilo čiji život

Zamenik predsednika SNS Aleksandar Vučić odazvao se pozivu i pojasnio Tužilaštvu za organizovani kriminal navode o susretu visokog državnog funkcionera sa Lukom Bojovićem 2008. godine.

Vučić se u subotu 3. marta odazvao pozivu koji mu je upućen radi razgovora u vezi informacije o kontaktima Bojovića i visokog državnog funkcionera u toku 2008. godine u kafeu "Prive" u Beogradu.

Informacije koje je Tužilaštvu dostavio Vučić biće predmet daljih provera, a konkretni podaci o sadržini razgovora i prezentovane informacije predstavljaju službenu tajnu, kažu u Tužilaštvu i dodaju:

"Njihovo javno saopštavanje bi moglo dovesti i do ugrožavanja bezbednosti pojedinih osoba, zbog čega ih Tužilaštvo za organizovani kriminal, za sada, neće javno saopštavati, što je zahtevano i od Vučića".

Aleksandar Vučić u izjavi za Telegraf.rs potvrdio je da se sastao s tužioceom Miljkom Radisavljevićem, ali više detalja o tom sastanku nije mogao da nam da.

- Mogu sam da kažem da bi otkrivanjem imena tog političara koji je upozorio Bojovića da pobegne iz Srbije bio ugrožen život jedne osobe. Zbog toga je dogovoreno s tužiocem da detalje sastanka ne iznosimo u javnost dok oni ne završe istragu - poručuje Vučić.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Video: Ono kada se sve oko tebe ruši, a tebi je laganica:U radnji izbio požar, on ostao "ladan kao špricer"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA