Nikolić: Za Srbiju više nema ratovanja!

- Ratovi su odneli trećinu našeg stanovništva, izmenili su našu genetsku strukturu, a nismo dobili ono što nam je pripadalo, iako smo bili na strani pobednika. Zato za nas nema ratovanja - poručio je predsednik Srbije

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Matrix
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Istinko

    26. april 2014 | 08:54

    Pa ti gosp.Nikolicu skini vrata i prozore sa svoje kuće i viči da nikome nećeš uzvratiti i niti se opirati ako dodje da ti pljačka imovinu i ubija decu. A nas, našu zemlju i našu decu bolje prepusti sposobnijima od sebe.

  • Dr.med. Erdogan aga

    30. mart 2014 | 10:09

    Itekako se ratovima menja genetska struktura. Turska IMPERIJA je za kratkih 500 godina gazila i zgazila stosta! Pogledajte antropoloske karakteristike prosecnog srbina, vise lici na prosecnog turcina nego npr. na rusa. Shodno vasoj genetskoj strukturi, svi imate pravo na turski pasos! Predsednik je 100% u pravu!

  • ing.Miloš J.Đonović

    30. mart 2014 | 05:26

    Nažalost mora se reći nešto otvoreno koje neče biti po volji određenim političkim struikturama ali ni one kao niko ne može biti imun od neznanja koje donosi nesreću i propast. Da li je danas narod Srbije srećan.Jeste što živi i radi i što može u miru da razvija svoja znanja i sasznanja i utiče na pozitivne tokove ljudskog napretka. Nije kao ni njihovi prijatelji da u svijetu jačaju tendencije surovog kapitalizma koji sve više donosi vode bogatim i obrnuto,nije kad se teži povaćavanu vojnih strujtura u čemu najjčesče teži At.pakt koji je 1999 naqpao svim sredstvima SR Jugoslaviju uglavnom Srbiju manje BiH i C.Goru na što mu ne možemo biti zahvalni jer je tim činom napraviti još više podjela i nesporazuma. Zbog takvih stvari Srbija i njeni prijatelji treba da imaju snažnu Armiju a ne da slijede neke Nato standarde koji se ovdje javljaju zadnjih desetajk godina i svode na to što se desilo u Sloveniji i C.Gori koje su ostale praktično bez oružanih sbaga i sada ne mogu da pisnu protiv Vašingtona. Pitanje Kosova koje pokušava da se istrgne iz okvira Srbije na sve mogu će načine pa sada i akcijama Ev.unije koja je u principu produžena ruka At,pakta.Dobro se je vidjelo sada na primjeru Ukrajine zapad je potpuno jedinstven možda neki i ne misle tako ali jedostavno nemajju kud kad nisu znali šta ih tamo čeka,tako i sutra da se desi da Srbijua ili C.Gora uđu u Eu.makar dobili za to svemir da se malo našalimo neće viže biti niti Srbija niti C.Gora već moćne zemlje kao što su SAD ,Njemačka V.Britanija koje diriguju.To nam ne treba.Držimo se Rusije i drugih zemalja sa kojim možemo razvijati niormaklne odnose a sa At.paktom oprezno na svakom koraku dok se dođu izvinjewnja i preispitivanje okluka i povlačenje priznanja Kosova itd.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA