"Ovo joj je uloga karijere": U 7. epizodi "Korena" zasijala Sloboda Mićalović, a svi bruje o preljubničkim scenama (FOTO)

 
 ≫ 
  • 8

Mnoge je ganulo na šta je očajna Simka bila spremna, kako da zatrudni, samo da prestane da bude maltretirana i kriva za sve

Pošto Zora u međuvremenu nije zatrudnela, Đorđe (Igor Đorđević) nudi novac za udovicu sa decom, koja će i njemu roditi naslednika. Ipak se poražen vraća u Prerovo i nastavlja da kinji Simku (Sloboda Mićalović).

Simku majka savetuje da Đorđa prevari i tako zatrudni. I sam Đorđe usnuloj ženi u pijanstvu predlaže isto, da bi je malo kasnije probudio i povukao reči za koje misli da ih ona nije ni čula. Međutim, Simka je u ovoj epizodi "Korena" ipak prevarila muža!

Pintskrin: RTS

Kad nadničari dođu u kuću Katića na ručak, Simka odlazi do Tole (Nenad Jezidć) koji plasti seno i sa njim prevari Đorđa. Nekoliko meseci kasnije, Aćim iz novina saznaje da Vukašin ulazi u srpski parlament na strani njegovih političkih neprijatelja, dok mu Simka saopštava da je konačno zatrudnela...

Na društvenim mrežama verni gledaoci i ljubitelji "Korena" podelili su svoje utiske i tumačenje likova, ali i izvedbe glumaca. Mnoge je ganulo na šta je očajna Simka bila spremna, kako da zatrudni, samo da prestane da bude maltretirana i kriva za sve.

(Telegraf.rs)

Video: Građani Apatina ne misle da će biti većih problema zbog većeg vodostaja Dunava

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bruja

    2. decembar 2018 | 23:34

    Evo brrrrrrrrujim.

  • Van

    3. decembar 2018 | 07:16

    Nekada se znalo koja žena nije mogla da rodi ali se nikad nije znalo koji muž nije mogao da oplodi.

  • mnszsz

    3. decembar 2018 | 10:30

    Zaboravih da kazem za Zarka to je genije bio i bice dok je ziv. Jezdicu dajte nagradui njegova slika da stoji u okacena u pozoriste da opominje svakog da uce od majstora.Igor Djordjevic joj on je genijalac ma svak mu cast, ma da ne nabrajam sve redom jednostavno svi su majstori svaka cast👍🏼👍🏼👏🏼👏🏼

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA