Najfrekventnija novokozaračka ulica u Kikindi u novom ruhu

 
  • 0

Gradonačelnik Kikinde, Pavle Markov, danas je posetio Nove Kozarce

U ovom selu u toku je rekonstrukcija preostalog dela ulice Kralja Petra Prvog.

Predviđeno je da radnici i mehanizacija subotičkog “Vojputa” trasu od kružnog toka do izlaza prema Ruskom Selu, saniranju za 50 radnih dana. Da rekonstrukcija prvih 400 metara najfrekventije seoske ulici odmiče željenom dinamikom, uverio se i gradonačelnik Kikinde. Precizirajući da vrednost radova iznosi 23 miliona dinara, Markov je naveo da će centralna seoska ulica, u najskorije vreme, biti u potpunosti adaptirana:

Foto: Kikinda.org.rs

- Kilometar duga deonica biće potpuno istog kvaliteta i izgleda kao i ranije rekonstrisani delovi ulice Kralja Petra Prvog. Meštani Novih Kozaraca dobiće novu i lepu saobraćajnice - rekao je Markov i podvukao da je ove građevinske sezone, za sanaciju saobraćajnica, iz gradsog budžeta opredeljeno oko 50 miliona dinara, duplo više nego lane:

- To je svakako značajan iznos izdvojen samo za saniranje, ne uzimajući u obzir i sve druge planirane investicije - poručio Markov.

Foto: Kikinda.org.rs

Meštanka Dušanka Vukoman kaže da su svi žitelji Novih Kozaraca prezadovoljni što će centralna seoska ulica konačno biti potpuno rekonstruisana:

- Biće mnogo bezbednije za nas bicikliste, ali i sve ostale učesnike u saobraćaju - rekla je ona.

(Telegraf.rs/ Kikinda.org.rs)

Video: Ono kada se sve oko tebe ruši, a tebi je laganica:U radnji izbio požar, on ostao "ladan kao špricer"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA