Oglasio se Zoran Brđanin o dvostrukom ubici u bekstvu: Objasnio kako ga policija traži

 
S. Ž.
S. Ž.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Direktor Uprave policije Crne Gore Zoran Brđanin izjavio je, povodom potrage za dvostrukim ubicom za kog se sumnja da je pre dva dana u bjelopoljskom selu Sokolac ubio Milanku i Jovana Madžgalja, da je angažovan veliki broj profesionalaca i policije i Vojske Crne Gore, i da očekuje brzo lociranje begunca.

Brđanin je u izjavi za portal „Dana“ potvrdio da su angažovane posebne i antiteroristička jedinica, kao i jedinica granične policije i jedinice VCG, kao i helikopteri, opremljeni termovizijskim kamerama i sredstvima koja omogućavaju identifikaciju i praćenje lica u uslovima smanjene vidljivosti i savremena oprema za nadzor i osmatranje.

"Aktivnostima rukovodi regionalni Centar bezbjednosti „Sjever“, uz podršku specijalnih jedinica uključujući i rukovodioce posebnih sektora policije. Aktivnosti su kontinuirane i očekujemo brzo lociranje begunca, iako se radi o prilično nepristupačnom terenu. Pored potrage imamo zadatak, a to nam je prioritet, da obezbedimo i okolna sela, kako bi žitelji ovog kraja bili bezbedni", kaže Brđanin.

(Telegraf.rs / RTCG)

Video: Koncert Radeta Šerbedžije sa orkestrom Zapadni kolodvor u mts Dvorani

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA