Porodica jedva stoji na nogama: Sahranjen policajac Ozren Maran, ubijen u terorističkom napadu

 
M. P.
M. P.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 3

U Bosanskom Novom počela je sahrana policajcu Ozrenu Maranu, koji je ubijen u terorističkom napadu na policijsku stanicu u Bosanskoj Krupi 24. oktobra.

Maran je stradao u 53. godini, kada je maloletnik ušao u stanicu i nožem napao njega i njegovog kolegu. Nažalost, otac dvoje dece Ozren je podlegao povredama, dok se njegov kolega oporavlja u bolnici.

Nastavnici Prve osnovne škole pričaju da je dečak bio miran i povučen, te da ništa nije naslućivalo da je mogao da uradi ovako nešto.

Građani Bosanske Krupe ga takođe poznaju kao takvog, te kažu kako se njegov otac nalazi na privremenom radu u inostranstvu, a majka mu je na kućnom lečenju nakon što je nedavno donirala vlastiti bubreg kako bi pomogla vlastitom bratu.

Kako je preneo ATV od izvora bliskoj istrazi, maloletnik koji je osumnjičen za napad je radikalno instruisani islamski verski fanatik.

"Nakon ubistva policajaca istražioci su došli do poruka u kojima je napadač naveo da su razlozi zbog kojih napada policiju "podržavanje cionista, želja za Еvropskom unijom, ubijanje nevinih muslimana i ubistvo šejha Jusufa Barčića (vođa i osnivač selefijskog pokreta u BiH koji je 2007. godine poginuo u saobraćajnoj nesreći u Tuzli)", otkriva izvor ATV-a.

Brojne kolege, prijatelji i porodica su stigli kako bi se poslednji put oprostili od stradalog policajca.

(Telegraf.rs/Avaz)

Video: Promocija knjige Darka Bajića "Film davne budućnosti" na Sajmu knjiga

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BL

    26. oktobar 2024 | 15:14

    Svi su znali da policajac radi posao sa velikim rizikom,treba i na ovo računati iako niko ne želi da mu sè desi.

  • M

    26. oktobar 2024 | 15:16

    Nažalost Islam je djavolja rabota, nažalost bivši Srbi će kasno da shvate

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA