Helikopteri pretražuju teren u potrazi za ubicom: Ručao s bratom i sestrom, pa ih ubio i pobegao

 
A. G.
A. G.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 3

Nakon što su brat i sestra Milanka i Jovan Madžgalj ubijeni sinoć u bjelopoljskom selu Sokolac, osumnjičeni za dvostruko ubistvo i dalje je u bekstvu, a potraga za njim je u toku.

Iz policije su saopštili da su na terenu sve raspoložive jedinice, a građani su pozvani na oprez, dok se do Sokoca ne može doći jer jake policijske snage obezbeđuju put od Slijepač mosta do tog sela, javila je RTCG.

Jake policijske snage su raspoređene na trasi u dužini od deset kilometara, dok policija pretražuje teren, uz podršku helikoptera i dronova.

Iz policije su kazali da je sinoć oko 21.10 sati policiji u Bijelom Polju prijavljeno da su u zaseoku Sokolac u blizini Tomaševa ubijene dve starije osobe, čija su tela pronađena u kući, a da je naoružani počinilac pobegao s lica mesta.

"Sve raspoložive policijske jedinice Regionalnog centra bezbednosti Sever, Protivterorističke jedinice, policijski psi i helikopterska jedinica Ministarstva unutrašnjih poslova i Vojske Crne Gore stavljene su na raspolaganje i preduzimaju intenzivne aktivnosti u cilju lociranja i hapšenja te osobe", navodi se u policijskom saopštenju.

Iz policije su apelovali na građane Bijelog Polja, naročito meštane Tomaševa, da budu oprezni, ostanu u svojim kućama i ne dozvole ulazak nepoznatim osobama.

Policija je identifikovala jednu osobu za koji se sumnja da bi mogao biti počinilac ovog zločina, a osumnjičeni je Bjelopoljac A.B. koji je višestruki povratnik i koji je poslednjih dana viđen u tom selu, a za njim policija traga već 15 dana zbog krađe puške.

Prema nepotvrđenim vestima, zločinac je u petak ručao u kući u kojoj je nekoliko sati kasnije iz vatrenog oružja ubio domaćine.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: Kolaps kod Pijepolja: Blokiran granični prelaz Gostun, kilometarske kolone

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA