"Nečija deca su ostala siročad" Oglasila se meštanka Bosanske Krupe, za tragediju saznala preko Fejsbuka

 
A. R.
A. R.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Asiba Lozić, jedna od meštanki Bosanske Krupe šokirana je slučajem napada na policijsku stanicu, koji se dogodio kada je maloletnik usmrtio jednog policajca, a ranio drugog.

Kako je rekla za portal Avaz, za ovu vest je saznala na Fejsbuku.

"Uzela sam telefon i prvo mi je to na Fejsbuku izbacilo. To je strahota šta se radi u ovoj Krupi, pogotovo u našoj BiH. Treba taj zakon da se menja, bilo to maloletno lice, bilo to punoletno, jer ovo ne vodi stvarno ničemu. Strahuju ljudi. Ti više ne smeš u svoje dvorište da izađeš, a kamoli u grad. Nisi više slobodan da hodaš po gradu, nemaš više slobode. Da li je ova demokratija kriva ja ne znam", rekla je Lozić.

Asiba ističe da bi nakon ovog slučaja trebalo nešto da se promeni, te da ovakva situacija ne sme da ostane.

"Ovo ne sme ovako da ostane, jer ipak nečija su deca ostala siročad. Pitanje je ovaj momak što je izboden, hoće li on preživjeti?! Šta je tih slučajeva X u BiH?! Kamo sreće da je jedan, ali ima ih nažalost puno, jer stvarno ovo je prevršilo svaku granicu", poručila je.

Podsetimo, maloletni Еlmir S. (15) koji je osumnjičen da je sinoć napao policijsku stanicu u Bosanskoj Krupi gde je ubio jednog i ranio drugog policajca je radikalno instruisani islamski verski fanatik, tvrdi za ATV izvor blizak istrazi.

Tužilaštvo je okarakterisalo je napad na policijsku stanicu u Bosanskoj Krupi u kojem je jedan policajac poginuo, a drugi povređen, kao akt terorizma.

Napadač (15) je sinoć ušao u policijsku stanicu i hladnim oružjem prvo napao Ognjena Marana, koji je odmah podlegao usled povreda. Zatim je napao Avdu Hasanović koji je noćas operisan i sada je van životne opasnosti. Napadač je uhapšen.

(Telegraf.rs)

Video: Habibija: Iznenađujuće je to što se radi o maloletniku

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BN 1

    25. oktobar 2024 | 09:25

    Jesu nečija deca ostala siročad ali znaju policajci za taj rizik na poslu i da je i glava uračunata u cenu rada i beneficiju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA