Džejlina sestra ne zna kako će dalje nakon gubitka: "Najteži momenat je bio pred poslednju operaciju"

 
A. R.
A. R.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Ajla Drapić-Memić, sestra pokojne Džejle Drapić, tinejdžerke koja je preminula nakon lečenja zuba u jednoj privatnoj ordinaciji, rekla je za Avaz da želi da se zahvali svima na podršci i opisala kako su izgledali poslednji dani njene sestre.

Na početku razgovora Ajla ističe da "ovu bol nikome ne bi poželela".

"Zajedno smo provodile mnogo vremena. Moja deca, iako su mala, iz minute u minutu traže tetku, jer ih je bezuslovno volela i provodila je mnogo vremena s njima. Duša mi se kida jer je moj Rejan, koji je najmlađi, neće ni zapamtiti, a stalno ga je ljuljala, mazila, pazila... Moja Ejna je bila njen "prilepak", nisu se razdvajale. Kako dalje, pitam se", govori kroz suze Ajla za Avaz.

Kaže da joj je Džejla u bolnici govorila da jedva čeka da dođe kući i da ih zagrli.

"Deca nisu smela da idu u posetu, ostala ih je željna. Stalno me je pitala kad će kući. Ali najteži momenti su mi bili pred poslednju operaciju. Javljaju mi da mora hitno na operaciju. Šalje mi poruke: "Seko, bojim se, molim te, moli se za mene. Volim vas", i stalno je ponavljala da nas puno voli", priseća se Ajla teških momenata.

Kaže da nikada neće zaboraviti njen ulazak u salu.

"Strah u očima, a osmeh na licu, da se mi ne sekiramo. Iz minute u minutu slike mi prolaze kroz glavu, suze ne prestaju, kako dalje? Jer njen odlazak je ostavio ogromnu prazninu. Moja seka, moja radost, nije tu. Kada ne plačem, tada je zamišljam da je tu u svojoj sobi, da spava. Sad će izaći. Bile smo mnogo vezane. Moj suprug Almir je neizmjerno voleo, kao svoju sestru, a ona ga je poštovala i volela kao rođenog brata. Bila je to posebna ljubav, uvek je štitio i udovoljavao joj. Mi ne znamo kako dalje", rekla je Ajla Drapić-Memić.

Podsetimo, tinejdžerka Džejla Drapić preminula je nakon stomatološkog zahvata, ali detalji smrti još nisu utvrđeni niti se može dati odgovor na pitanje ko je kriv. Stomatolog je Džejlinoj majci savetovao na koji način da leči svoju ćerku, ali njoj se stanje pogoršavalo, zbog čega su je odveli u bolnicu.

(Telegraf.rs)

Video: Identifikovan muškarac koji je pretukao devojku u centru Sarajeva, ona odbila prijaviti nasilje

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA