Drama u Budvi: Pucao čoveku u noge ispred porodične kuće, a onda pobegao sa lica mesta

 
A. R.
A. R.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Policijski službenici Regionalnog centra bezbednosti Jug - Odeljenja bezbednosti Budva, su u koordinaciji sa Višim državnim tužilaštvom u Podgorici i Osnovnim državnim tužilaštvom u Kotoru, nakon intezivnih policijsko-tužilačkih aktivnosti rasvetlili krivično delo počinjeno 19.10.2024. godine na području Budve.

"Policijski službenici su podneli krivičnu prijavu protiv S.B. (66) iz Budve zbog sumnje da je počinio krivično delo nedozvoljeno držanje i nošenje oružja i eksplozivnih materija a u vezi sa krivičnim delom teška dela protiv opšte sigurnosti u sticaju sa krivičnim delom izazivanje opšte opasnosti, na štetu jednog lica", potvrdjeno je za RINU u Upravi policije Crne Gore.

"On je ispred porodične kuće oštećenog u mestu Buljarica, opština Budva, vatrenim oružjem - pištolj marke Vzor 50CAL, kalibra 7.65, izazvao opasnost po život i telo, ispaljivanjem projektila, usled čega je oštećeni zadobio tešku telesnu povredu u vidu prostrelne rane leve natkolenice. S.B. se nakon izvršenog krivičnog dela udaljio se u nepoznatom pravcu", dodaje se.

Lice S.B. je lišen slobode, i on će biti sproveden na dalju nadležnost Osnovnom državnom tužilaštvu u Kotoru.

(Telegraf.rs)

Video: Sve o stravičnom zločinu koji je potresao Bosnu: Komentar novinara koji je od početka na slučaju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA