Uhapšen čovek koji je pretukao doktorku u domu zdravlja u Bratuncu: Otkriveno šta je rekao u policiji

 
I. N.
I. N.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Policija je uhapsila M.D., koji se sumnjiči da je pretukao S. S. doktorku Doma zdravlja u Bratuncu.

Prema navodima medija, M. D. je priznao da je S.S. naneo više udaraca, tvrdeći da je "bio izrevoltiranim njenim ponašanjem".

Policija je, naime,  uhapsila M. D. zbog sumnje da je noćas iza ponoći pretuka doktorku S.S., a kako saznaje RTRS reč o ratnom i vojnom invalidu, koji nema jednu nogu.

Napadač je saslušan u policiji, a u svojoj izjavi je, prema saznanju RTRS, rekao da je zbog jakih bolova došao u Hitnu pomoć i tražio od dežurne doktorke injekciju trodona.

Tvrdi da mu je doktorka na to rekla da "ne leči narkomane", te da je on revolitranim time što ga je nazvala narkomanom nasrnuo na nju i zadao joj više udaraca, saznaje nezvanično RTRS.

Policija je ranije danas saopštila da je uhapsila M.D. iz Bratunca za kojeg se sumnja da je nakon verbalne rasprave fizički napao S.S., doktorku Doma zdravlja u tom gradu. U saopštenju Policijske uprave Zvornik navodi se da je o svemu obavešten tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina pod čijim nadzorom se preduzimaju dalje mere i radnje na dokumentovanju predmeta.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: Advokat Marko Janković

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA