"Vidim te svuda, ali ne mogu ni da te dodirnem": Drugarica Džejle Drapić objavila potresan status

 
I. N.
I. N.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Smrt Džejle Drapić (16) iz Sarajeva, koja je tragično preminula usled komplikacija nakon stomatološkog zahvata duboko je potresla ceo region.

I dok se čekaju rezultati obdukcije i istrage, Džejlini prijatelji se potresnim porukama opraštaju od nje.

Na društvenim mrežama dele emotivne objave posvećene Džejli, a posebno je poetresna poruka njene drugarice iz razreda, njenu objavu prenosimo u celosti:

Ružo moja, kada bih im pričala o tebi, delovalo bi nestvarno, baš kao što si bila ti… Nestvarno lepa i stvorena da budeš prvi primer oličenja lepote i ljubavi. Uvek si blistala, Vilo moja, čak i više od bilo koje zvezde na nebu.

Lako si bila najsjajnija u moru istih, vratila si se gore… Sa željom da nam pokažeš koliko je nebo sa tobom sjajnije. I dalje u prolazu čujem tvoj šaljivi kikot na svakom našem uglu, tamo gde smo nekada zajedno tražile mir. Tvoj lik vidim posvuda, ali ne mogu niti da te dodirnem, niti da te dozovem. Na svakom mestu gde si ikada bila ostavila si svoj trag… Nebo si nam obojila svojim plavim očima, u kojima bi se čak i more utopilo.

Ostavila nas zaslepljene sjajem tvog osmeha, i naprosto se izgubila u svetu. Nebo je bogatije za još jednu zvezdu, a zemlja za još jednu najdivniju ružu.

Često te sanjam, gledam te dugo, onim skamenjenim pogledom, onako… S divljenjem, koliko si svakog puta sve više i više lepa. Sve dok tvoj odraz u mojim očima ne zatreperi, dok ogromna reka ne stane u samo jednu kap i ne padne prva pratiteljica te najčišće duše, sa najhladnijim tragom koji se lagano spušta obrazom…

Tada mi se izgubiš iznenada i vratiš se opet s vremena na vreme, kao da mi daješ znak da ne treba da budem zabrinuta i da si na sigurnom. Ni sama mi ne bi verovala kada bih ti rekla koliko puta pogledam iza sebe, i ponadam se da ćeš se jednog trena pojaviti… Fališ mi… da ti ispričam koliko je praznine nastanilo duge hodnike škole kojom si nekada, onako bezbrižno i dečasto trčala na čas. Fali mi da delimo isti dim cigarete, da se stalno kikotamo na naše interne fore (koje smo uzjedan pogled razumele samo mi), da jedna drugoj kroz suze ispričamo ono što rečima nismo mogle, i nakon svega da se opet, onako najglasnije nasmemo jedna drugoj i nastavimo dalje. Fališ mi, Mila moja, za sve što dolazi…

Zamoliću da me vidiš odozgo, i da svaku noć čuješ kroz molitve koliko si mi značila. Dok god živim ja živiš i ti, Ružo moja!

Vidimo se uskoro, Mila moja, negde gde ćemo obe imati mir koji smo tražile. Volim te, Dželo moja”, piše u objavi na Facebooku, prenosi Radio Sarajevo.

(Telegraf.rs)

Video: Porodice ubijenih u "Ribnikaru" će se suočiti sa dečakom koji je pucao: Dovezen na suđenje

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA