Potresne reči majke tinejdžerke koja je umrla nakon vađenja zuba u Sarajevu: "Gospodaru moj molim te..."

 
A. M.
A. M.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 3

U emotivnoj objavi, majka tinejdžerke Dž. D. oprostila se od svoje voljene ćerke, koja je izgubila život u Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu nakon teških komplikacija tokom stomatološkog zahvata.

"Pupoljak moj se vratio Gospodaru. Gospodaru moj molim te mom detetu podari najlepše mesto u dženetu. Zauvek u majkinom srcu i majkinim dovama", stoji u objavi.

Tinejdžerka će biti sahranjena danas u 16.15 sati na mezarju Nišan-Jarčedoli, prenosi Avaz.ba.

Prema informacijama, devojka je pre nekoliko dana u pratnji roditelja zatražila stomatološku pomoć zbog intenzivne zubobolje.

Nakon što je izvađen zub u privatnoj ordinaciji, situacija se naglo pogoršala. Gnoj iz zuba proširio se niz vrat, izazvavši ozbiljnu infekciju koja je rezultirala razvojem sepse.

Devojka je u kritičnom stanju hitno prebačena u KCUS, gde su lekari uložili maksimalne napore da je spase, ali, nažalost, komplikacije su bile fatalne.

Sarajevom je odjeknula vest o njenom prerano okončanom životu, dok su se od tinejdžerke oprostili brojni prijatelji, kolege i poznanici koji su izrazili saučešće porodici. Društvene mreže preplavljene su porukama tuge i sećanjima na zajedničke trenutke koje su mnogi podelili sa njom, ukazujući na dubok trag koji je ostavila u srcima svih koji su je poznavali.

(Telegraf.rs)

Video: Šta građani Crne Gore kažu o rezultatima popisa

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sarajlija

    16. oktobar 2024 | 12:31

    To su amateri kakve svijet nije vidio. Meni je profesor na klinickom centru u Sarajevu radio prednji zub koji sam naravno izgubio. Zahvat se sastojao u sasjecanju vrha korjena. Zub prelijep bio, kao iz udzbenika. Dobro nisam umro sad se nesto mislim. Zatim dodjoh u Kanadu. Tu neki specijalista koji samo sa dugackim iglama radi, kao akrobat, sredio mi sve korjene dok si reko keks. Osjetio nista nisam. Samo struze iglama gore dole, sve do vrha korjena. Kompletan kanal sredi kao bonbona. A na rendgenu kao da je original zub. Rendgen prije i rendgen poslije pa ti objasnjava potanko sta je radio, sve po PS-u. Ko je bio pametan napustio je i Bosnu i Balkan, podrucje krezubih ljudi. Nema tu vise hajra nikakvog. Treba sacuvat zivu glavu.

  • BN 1

    16. oktobar 2024 | 12:51

    Neka su u Sarajevu amateri ali devojka je kod njih došla u poodmakloj fazi sepse i da li su mogli da je spasu jer su baktetije zahvatile celo telo,šta je čekala posle vađenja zuba i ko je kriv je stvar za istragu,zubar ilj roditelji deteta ali ne klinika u Sarajevu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA