Otac koji je ubio sina (2) kod granice sa Hrvatskom ostavio čudnu poruku na Fejsbuku: "Sine, srce mi se kida"

 
I. N.
I. N.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Muškarac (37), koji se sumnjiči da je juče brutalno ubio svog sina (2) u jednom naselju nedaleko od granice sa Hrvatskom, ostavljao je čudne čudnu poruke na Fejsbuku uoči jezivog zločina.

Beživotno telo dvogodišnjeg deteta pronađeno je u kući u mađarskom Žakanju, a otac T. D. je prevezen u bolnicu sa povredama opasnim po život.

Prema navodima lokalnih medija, T. D. se rastao od supruge koju je veoma voleo i pokušavao je da spasi brak, ali u tome nije uspeo. Dve nedelje pre nego što je, kako se sumnja, njihovom dvogodišnjem sinu oduzeo život, postavio je potresnu objavu na društvenim mrežama.

"Srce mi puca za tobom, sine moj", napisao je u objavi.

Mediji navode da je imao i druge objave na mrežama, ali da u ovom trenutku nije jasno da li su one postavljene uoči ili nakon ubistva deteta.

"Moj poslovni život išao je silaznom putanjom poslednjih meseci. Nije da nije išlo, ali moj porodični život, moj sinčić, odveli su me u drugom pravcu. Pogotovo njegova majka, koju poštujem i dan danas volim jer mi je dala ovu mrvu. Danas i sutra biće odlučujući što se tiče posla, a pogotovo porodice. Izvinjavam se mojim dragim prijateljima, klijentima i poslovnim partnerima. Mojoj supruzi, mom sinu najviše. Danas će biti dobro. Ne kao što sam očekivao, ali život ide dalje", pisao je T. D. u zbunjujućim statusima na Fejsbuku.

(Telegraf.rs)

Video: Mercedes divlja na putu neposredno pre tragedije kod Bačkog Petrovca

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA