Iživljavanje nad psom u Zagrebu: "Nasrnuo je i na nas tri, šta mu onda tek radi kod kuće?"

 
E. K.
E. K.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

- Prišao nam je spomenuti čovek i rukama krenuo da nasrće na psa, dizao ga je rukama i bacao ga, na što smo mi rekle da ćemo zvati policiju, a onda je nasrnuo i na nas - počinje dramatična  ispovest incidenta koji se juče odigrao u Hrvatskoj.

Za sada nepoznati muškarac iživljavao se na psu i tri mlađe žene na tramvajskoj stanici Žitnjak u nedelju popodne. Naime, kako je ispričala napadnuta žena, pas je došetao do njih dok su čekale tramvaj.

- Došle smo na stanicu dve drugarice i ja i došao je pas do nas. Bio je s nama neko vreme i nije hteo da se pomeri, nije nam smetalo, bio je baš umiljat. U nekom trenutku čovek s uzicom oko grudi je krenuo da zove psa da dođe k njemu, a on to nije hteo da uradi - priča devojka koja je doživela užasnu situaciju.

- Prišao nam je spomenuti čovek i rukama krenuo nasrtati na psa, dizati ga i bacati ga, na šta smo mi rekle da ćemo zvati policiju, a onda je nasrnuo i na nas. Ja sam uspela da se pomerim i da sve snimim, pa se čak se vidi i na snimku, da je napadnute prijateljice pas nekako imao potrebu da odbrani. Nazvale smo policiju, kad su došli, on je već otišao - ispričala nam je devojkakoja je postavila i pitanje šta tek vlasnik radi psu kod kuće.

Iz zagrebačke policije potvrdili su da su upoznati s događajem.

- Utvrđujemo okolnosti, do dolaska policije muškarac se udaljio s mesta događaja - rekli su iz policije.

(Telegraf.rs/24sata.hr)

Video: Beba stara godinu dana pala sa četvrtog sprata u Novom Pazaru

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA