Horor u Hrvatskoj: Otac terao sina (5) da mu rukama dira polni organ, na leđima mu crtao U i svastiku

 
M. P.
M. P.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 3

Iako je otac monstrum iz Belišća seksualno i fizičko nasilje nad sinom i suprugom počinio još 2022. i 2023. godine, optužnica protiv njega podignuta je tek sada. Tereti se da je svog, tada 5-godišnjeg sina terao da ga polno zadovolji, a osim toga mu je na leđa crtao nacističke i ustaške simbole te ga fotografisao s marihuanom.

P.F. (29) se tereti da je u oktobru 2022, u ranu zoru, naveo sina da rukom dodiruje njegovi polni organ i štapićem mu nanese belu kremu na isti. U optužnici se takođe navodi da su u tom trenutku zajedno ležali na krevetu, a otac je sina naveo i da ga s obje ruke uhvati za polni organ, a što je dete i učinilo, javlja Index.hr.

Osim toga, tereti se da je u avgustu 2023. godine vređao i udarao svoju suprugu pred sinom, a na njega je često vikao te ga je takođe udarao. Osim što je bio nasilan, na sina je nacrtao simbol svastike i ustaške simbole, te mu dao da u rukama drži napravu za usitnjavanje marihuane i slikao ga s tim.

Tvrdi da nije crtao po sinu, dete ga demantovalo

P.F. se branio da ga je dete držalo za penis jer je imao nekakvu infekciju po telu, te mu je sin hteo da mu pomogne da se namaže. Branio se i da nije sinu dozvolio da ga maže po polnom organu, ali da se on navodno rastužio te mu je i to dozvolio.

Negirao je optužbe da je detetu nacrtao svastiku i slovo U, te je tvrdio da je dete došlo kući s tim simbolima na leđima. Dodao je da je fotografiju ustaške i nacističke simbolike na sinu takođe fotografisala detetova majka. Ipak, demantovao ga je sin koji je istražiteljima rekao da mu je tata crtao po leđima.

Istražitelji su takođe na mobilnom koji su oduzeli P.F. našli fotografije i snimke eksplicitnog sadržaja. Tako se na jednom snimku vidi kako on leži na krevetu s boksericama spuštenima ispod mošnji, dok ga sin rukama drži za ukrućeni polni rgan.

(Telegraf.rs)

Video: Jezivi snimci Floride nakon udara uragana Milton: Otkrivaju se prave razmere katastrofe

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Гаргамел

    12. oktobar 2024 | 08:12

    Ово треба стерилисати на средњовековни начин, са два камена.

  • Ors

    12. oktobar 2024 | 09:22

    To im je njihova lepa

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA