"Vadio sam unesrećene i pre ali ovo sad je da ti srce pukne": Priča čoveka koji je tela mladih izvukao iz reke

 
M. P.
M. P.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

U ranim jutarnjim satima dogodila se tragedija u mestu Dobrinje kod Visokog u kojoj su život izgubile četiri osobe koje su ostale u putničkom automobilu marke "mercedes" koji je završio u reci Bosni.

U automobilu je bila i peta osoba, mladić koji je ispao iz automobila kroz zadnje staklo.

U automobilu su se nalazili P.A. kao vozač, te K.A., S.S., D.B. i B.M kao suvozači. Tri devojke i mladići su iz Sarajeva, Visokog i Kiseljaka a njihova godišta su 1995, 2002, 2003, 2004. piše Crna-Hronika.

Nakon policije i hitne pomoći, nadležni su odmah pozvali i kompaniju lkw i vlasnika Tarika Dizdara koji je svojom dizalicom tri sata izvlačio automobil iz reke. Kako Tarik kaže za Crnu-Hroniku, dugo nije imao teži slučaj od ovog.

"Pozvali su me kasno u noć na navedenu lokaciju kako bih izvukao automobil iz reke. Bosna je uvek opasna i za mene, ali i za druge. Jaka je, snažna i ono najgore - mutna. Satima smo pokušavali da izvučemo automobil, a na kraju i uspeli", počeo je svoju priču Tarik.

Dobrinje, kod Visokog, automobil pao u reku Mesto gde je automobil sleteo u reku Foto: Avaz.ba

"Iskreno, vadio sam dosta ljudi iz Bosne. Bilo je i mrtvih i živih, ali ovo danas je jednostavno da ti srce pukne. Automobil je bio sav savijen, a mi smo ga morali polako vaditi vozilo kako tela ne bi ispadala iz njega. Moja ekipa je uvek tu da prvi pomognemo. Danima smo bili u Jablanici i Fojnici, preko Vranice sam došao među prvima u Fojnicu da pomognem. Ja sam takav, volim pomagati. Ali ovo danas me je uništilo", nastavio je on.

"To su sve deca. Tužno je to gledati. Jednostavno, nije za svakoga. Ovom prilikom želim iskoristiti vašu stranicu da opomenem, pogotovo mlade, da paze kako voze i da čuvaju sebe, ali i druge. Život je jedan", zaključio je Tarik Dizdar.

Podsetimo, još se ne zna kako je došlo do saobraćajne nesreće kojoj je poginulo četvoro mladih.

(Telegraf.rs)

Video: Od prizora se ledi krv u žilama: Snimci posledica stravičnih poplava u Jablanici

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA