Pala rampa na još jednom trajektu u Hrvatskoj

 
M. P.
M. P.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Danas popodne pala je rampa na trajektu Supetar na liniji Porozina - Brestova koja povezuje kopno i Cres. Srećom, nema povređenih.

"Prilikom pristajanja broda Supetar u luku Brestova, a u redovnoj državnoj liniji Brestova - Porozina, došlo je do tehničkog problema oko hidrauličnog sistemabroda. Na brodu je bilo 10 putnika i 6 automobila te su svi iskrcani u skladu s redovnom procedurom, bez ugrožavanja bezbednosti ili materijalne štete. U toku je otklanjanje problema i uspostavljanje linije Porozina - Brestova", poručili su iz Jadrolinije, prenosi Dalmatinski portal.

Podsetimo, trojica pomoraca Jadrolinije poginula su na trajektu "Lastovo" u Malom Lošinju, u avgustu ove godine. Nesreća se dogodila kada je pala rampa na trojicu pomoraca. To je najveća tragedija u istoriji Jadrolinije u kojoj su poginuli Boško Kostović, Denis Šarić i Marko Topić, dok je teško povređen Davor Zagorac.

(Telegraf.rs)

Video: Blokiran put ka Donjoj Jablanici: Telegraf na licu mesta

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA