"Nemoj molim te": Venčanje Dore i Ivana prekinuo uzvik, mladenci se odmah okrenuli, sveštenik u šoku

 
N. S.
N. S.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Jedan pomalo čudan, ali pre svega smešan trenutak odigrao se na venčanju pred oltarom u crkvi u Čitluku kada su sve zvanice prasnule u smeh, pa čak i mladenci i sveštenik.

Fotografski studio Zoka foto-video studio objavio je zanimljiv video Dore i Ivana sa ceremonije venčanj, a trenutak kada izgovaraju sudbonosno "da" i jedno drugom obećavaju vernost u dobru i zlu, bio je prekinut neočekivanim uzvikom iz pozadine.

Naime, dečiji glas začuo se s klupa: "Nemoj tetka, nemoj molim te", uzviknula je devojčica baš u trenutku kada je mlada trebalo da izgovori "da".

Taj trenutak iznenadio je sve prisutne, pa ni mlada i mladoženja nisu ostali ravnodušni. Crkvom se prolomio smeh, pa čak ni sveštenik nije ostao imun, te se pridružio smehu.

Video je objavljen uz opis "Nećakinja ne da tetku", brzo je postao hit na društvenim mrežama i sakupio na stotine komentara, a ljudi ne kriju da su im od smeha pošle suze.

(Telegraf.rs)

Video: Brdo kamenja obrušilo se na Jablanicu: Evo šta je ostalo od litice posle jezive tragedije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA