Usled nezapamćene tragedije odlažu se lokalni izbori u nekoliko mesta u BiH

 
A. P.
A. P.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Centralna izborna komisija BiH večeras je nakon sastanaka sa relevantnim institucijama i odgovora dostavljenih od strane nadležnih uprava civilnih zaštita donela zaključak prema kojem se odlažu lokalni izbori zakazani za nedelju u nekoliko mesta posle katastrofalnih poplava.

"Sve izborne komisije osnovnih izbornih jedinica nastavljaju sa dostavom izbornog materijala biračkim odborima, u toku sutrašnjeg dana, u skladu s unapred utvrđenim planovima, osim izbornih komisija u Federaciji BiH, i to: Jablanica, Konjic, Fojnica, Kiseljak, Kreševo, Breza, Visoko, Prozor -  Rama, Bihać i Grad Mostar", navodi se u saopštenju, prenosi "Avaz" i dodaje:

"U vezi sa organizacijom izbora u ovim izbornim jedinicama ili pojedinim biračkim mestima u ovim izbornim jedinicama, Centralna izborna komisija BiH će se odrediti na sednici koja će biti nastavljena sutra u toku dana nakon pribavljanja dodatnih informacija sa terena".

Takođe, naglašava se da Centralna izborna komisija BiH nastavlja da prati dalji razvoj situacije te će u slučaju potrebe pravovremeno reagovati donošenjem odgovarajućih zaključaka u cilju organizacije izbora.

(Telegraf.rs)

Video: Bujica odnela ribnjak i ribe: Stravični snimci poplava iz Bosne i Hercegovina

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA