Albanka koja se BMW-om zakucala u brata i sestru osuđena na 4 godine: Katarina i Stjepan poginuli na mestu

 
A. M.
A. M.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 4

Klevisa Imeri, 29-godišnja Albanka, nepravosnažno je danas osuđena na četiri godine zatvora zbog izazivanja saobraćajne nesreće u kojoj su život izgubili brat i sestra Stjepan i Katarina Đerek, javlja Dulist.

Nesreća se dogodila u aprilu ove godine na predelu Ratac, a optužnica ju je teretila za izazivanje saobraćajne nesreće sa smrtnom posledicom iz nehata.

Imeri ostaje u istražnom zatvoru do trenutka pravosnažnosti presude, a ima pravo u roku od 15 dana uložiti žalbu na presudu.

Albanku se tereti da je skrivila saobraćajnu nesreću 9. aprila 2024. na predelu Ratac između Dubrovnika i Slanog, a u kojoj su živote izgubili brat i sestra Stjepan (21) i Katarina (19) Đerek.

Policijskim uviđajem utvrđeno je da je albanska državljanka svojim terencem BMW XM nepropisno preticala i frontalno se sudarila s automobilom VW Golf koji je išao iz suprotnog smera. Imeri je uhapšena odmah po puštanju iz dubrovačke bolnice te joj je određen jednomesečni pritvor, koji joj je u međuvremenu produživan.

Opštinsko državno tužilaštvo (ODO) u Dubrovniku je 9. jula protiv Imeri podiglo optužnicu zbog počinjenog krivičnog dela protiv sigurnosti saobraćaja, odnosno izazivanja saobraćajne nesreće u drumskom saobraćaju. U optužnici je predloženo produženje istražnog zatvora zbog opasnosti od bekstva i opasnosti od ponavljanja krivičnog dela.

(Telegraf.rs)

Video: Matea Milosavljević o seriji "Močvara"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🌹🌹

    1. oktobar 2024 | 13:25

    Četiri godine za dva mlada života Brata i Sestru svaka riječ je suvišna 💔💔😭😭.

  • Prle

    1. oktobar 2024 | 13:01

    Nažalost, novac rešava sve, pa i ovu tragediju! Tužilaštvo, sudija, advokati, porodica... i na kraju mizerna kazna?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA