Osumnjičeni za ubistvo Vanje Gorčevske (14) u kritičnom stanju: Hitno prevezen u bolnicu

 
E. S.
E. S.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Jedan od osumnjičenih za monstruozni zločin, ubistvo Vanje Gjorčevske (14) i Panča Žežovskog (74), Bore Videvski iz Velesa, prebačen je u bolnicu u teškom zdravstvenom stanju, objavili su makedonski mediji.

Advokat Bojan Manev, branilac Videvskog, kaže da je njegov klijent u teškom zdravstvenom stanju i da mu je najverovatnije otkazao presađeni bubreg.

- Juče je prebačen u Gradsku opštu bolnicu, ali je zbog težine stanja prebačen na državnu kliniku. Videvskom je pre deset godina presađen bubreg. Sada je i on otkazao ili je pred otkazivanjem, zbog čega je njegovo stanje izuzetno teško - rekao je advokat za portal "Fokus".

- Zahtevam da se stalno drži u bolničkim uslovima, jer realno nije za izdržavanje zatvorskog pritvora. Poslednja žalba je podneta 5. septembra i nismo dobili nikakav odgovor - rekao je branilac Manev.

Osim Videvskog, za saučesništvo u dvostrukom ubistvu i otmici na svirep način osumnjičeni su Velibor Manev, Vlatko Kešišov i Bore Videvski, koji se nalaze u pritvoru u Skoplju. Organizator Ljupčo Palevski takođe je u zatvoru, posle izručenja iz Turske u koju je pobegao neposredno po izvršenju oba zločina.

Takođe, Vanjin otac, Aleksandar Gjorčevski, osumnjičen je da je pomagao u otmici svoje kćerke i on se nalazi iza rešetaka.

Tela 14-godišnje Vanje Gjorčevske i 74-godišnjeg Panča Žežovskog pronađena su 3. decembra, nakon što je nestanak prijavljen 27. odnosno 24. novembra. Motiv oba zločina je koristoljublje.

(Telegraf.rs)

Video: Spasovski: Zahvalio bih Turskoj, Srbiji, Bugarskoj i Hrvatskoj na pomoći

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA