Zaplenjeno gotovo 100 kilograma marihuane u Tuzima

 
M. P.
M. P.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Policija ja zaplenila oko 95 kilograma marihuane i uhapsila M.U. (20) iz Tuzi, koji se sumnjiči da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga, saopšteno je iz Uprave policije Crne Gore (UPCG).

Kako je saopšteno, službenici Sektora granične policije, Stanice granične policije I Podgorica, su nakon višednevnih aktivnosti u rejonu Nabom - Traboin, u Tuzima, kontrolisali vozilo i osobu koja je njime upravljala – M.U. (20) iz Tuzi.

Marihuana,Tuzim Foto: Uprava policije

"Ovom su prilikom policijski službenici u prtljažniku vozila pronašli četiri veća pvc pakovanja sa sadržajem zelene biljne materije za koju se sumnja da je opojna droga marihuana ukupne težine oko 95 kilograma. Sa događajem je upoznat tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici po čijem je nalogu M.U. lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga", navodi se u saopštenju.

"Preduzimaju se dalje policijsko-tužilačke mere i radnje radi utvrđivanja identiteta i procesuiranja osoba za koja se sumnja da su navedenu drogu prenele sa teritorije Republike Albanije na teritoriju Crne Gore, a koju je kasnije preuzeo osumnjičeni M.U", zaključuje se u saopštenju.

(Telegraf.rs)

Video: Sve su pokušali da je vrate u prirodu, ona se uvek vraća: Vidrica stalna gošća u kafani na Jelici

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🇨🇭🔊👍

    30. septembar 2024 | 10:31

    Dajte tu robu ovamo jer tržište traži,častićemo policiju CG .

  • D EU

    30. septembar 2024 | 10:26

    Šteta je ogromna jer gubi se velika zarada i prozvođača i prodavca,da je CG u EU bilo bi legalno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA