Rođenog brata zapalio benzinom posle svađe zbog podele imovine: Porodična tragedija kod Doboja

 
A. P.
A. P.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Nova porodična tragedija desila se u Bosni i Hercegovini.

Naime, kako je preneo "Avaz.ba", pre 15 dana muškarac je zapalio svog brata u mestu Lukavica Rijeka u opštini Doboj Istok, a uviđaj su obavili pripadnici Policijske uprave Gračanica.

Zapaljeni muškarac je pre tri dana preminuo u bolnici u Tuzli, gde je bio hospitalizovan. Naređena je obdukcija tela kako bi se utvrdilo da li je preminuo od posledica paljenja do kojeg je došlo nakon što ga je brat polio benzinom.

Svemu je prethodila svađa u porodičnoj kući, a, navodno, razlog su nerazjašnjeni odnosi u vezi s podelom imovine. Oni su bili u kući kada su se sukobili, da bi potom jedan od njih otišao po kantu benzina kojim je polio brata.

Sve je to gledala njihova majka. Čak su i komšije pritekle u pomoć i gasile vatru, kako se ne bi proširila na ceo objekt. Nesretnog zapaljenog muškarca izneli su napolje, gde su pokušavali da ugase vatru.

Iz Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona rečeno je da se ovaj slučaj desio pre mesec i da je Tužilaštvo TK naredilo obdukciju tela nastradalog muškarca.

Njegov brat nalazi se u pritvoru i sumnjiči se za pokušaj ubistva dok obdukcija ne bude urađena, odnosno dok se ne utvrdi jesu li povrede koje je naneo bratu uzrokovale smrt.

Ustao je i rekao:

"Sad ću sve zapaliti, i tebe i kuću. Otišao je po kanister, polio brata i zapalio ga", stoji u izveštaju policije.

Nažalost, ovo nije prva tragedija koja je zadesila ovu porodicu. Naime, ranije je jedan brat poginuo u minskom polju, drugi u automobilskoj nesreći, a otac im je nastradao u ratu.

(Telegraf.rs)

Video: Uviđaj nakon pucnjave u gimnaziji u Sanskom Mostu: Policija sve blokirala

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA