Uhapšen serijski provalnik u Puli: Spisak dela mu je podugačak

 
M. P.
M. P.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Pulska policija prilikom kriminalističke istrage nad 41-godišnjakom utvrdila je sumnju da je u razdoblju od septembra 2018. do septembra 2024. izvršio sedam krivičnih dela teške krađe i jedno krivično delo krađe, od čega je jednu tešku krađu počinio s 44-godišnjakom.

Muškarac se sumnjiči da je u navedenom periodu u pet navrata, od čega jednom s 44-godišnjakom, provalio u ugostiteljski objekat na Puntiželi I ukrao novac, tehničku opremu, alkoholna pića i druge predmete. U martu 2022. iz istog objekta ukrao je i drvenu ogradu. Navedenim delima vlasniku je pričinio materijalnu štetu od više hiljada evra, javlja Dalmatinski portal.

Istragom je utvrđeno da je u avgustu 2023. osumnjičeni provalio u verski objekat na području Valbandonu iz kog je ukrao razne predmete za obavljanje obreda mise.

Takođe se sumnjiči da je početkom avgusta ove godine na području Valbandonu provalio u skladište iz kog je otuđio razne namirnice, pića i kancelarijski inventar, čime je oštetio pravnu osobu iz Zagreba za nekoliko hiljada evra.

Policijski službenici uhapsili su 41-godišnjaka, te je uz krivičnu prijavu 21. septembra priveden u pritvorsku jedinicu Policijske uprave istarske.

(Telegraf.rs)

Video: Neobična pojava na nebu snimljena u Crepaji

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA